sensz_stichting_waarborg_voedselveligheid

STICHTING WAARBORG VOEDSELVEILIGHEID

Wilt u uw gasten laten zien dat uw bedrijf aan de wettelijke eisen van de Warenwet voldoet? Kies dan voor het keurmerk Waarborg Voedselveiligheid.

Eenmaal in het bezit van dit keurmerk zijn u, uw medewerkers en uw gasten er zeker van dat uw bedrijf werkt volgens alle huidige eisen in relevante wetgeving. Dat geeft een goed en betrouwbaar gevoel!

Het Waarborg Voedselveiligheid is ondergebracht in de Stichting Waarborg Voedselveiligheid, een initiatief van Sensz BV. Sensz is marktleider in kwaliteitsmanagement voor de food-, hospitality-, zorg- en cateringbranche.

De stichting verzekert uw bedrijf van een jaarlijkse onafhankelijke, consistente en gespecialiseerde audit, en bevordert daarmee de voedselveiligheid. Professionals, werkzaam in de food & beverage en hospitality, voeren deze audits uit. Daarmee is de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van het keurmerk veiliggesteld.

De nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft haar vertrouwen uitgesproken over het Waarborg Voedselveiligheid.

testimonial user image
Niek Hammer
Deputy General Manager Okura

"Mede door de samenwerking met Sensz is de hygiëne naar een nog hoger niveau gebracht en er is sprake van echt partnership! Sensz houdt ons scherp en komt altijd met zinvolle opmerkingen en weet de materie op een begrijpelijke manier te vertalen naar de medewerkers."

testimonial user image
Joep Leemans
Manager Ondernemers Services & Inkoop, Franchise Friendly Concepts

"In Sensz hebben wij een partner gevonden die ons ondersteunt en begeleidt op het gebied van voedselveiligheid. Met medewerking van Sensz hebben wij een kwaliteitshandboek ontwikkeld wat staat als een huis. Daarnaast worden wij periodiek op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen en veranderingen die van invloed zijn op de content van dit handboek, zodat we altijd up to date zijn op gebied van HACCP en voedselveiligheid. Sensz heeft FFC en haar ondernemers echt naar een hoger niveau gebracht op het gebied van HACCP."

testimonial user image
Stefan Zeilstra
HSEQ Manager, Compass Group Nederland

"Sensz kennen we als een prettige partner waarmee we graag samenwerken. Open, transparant en een echte specialist op het gebied van foodsafety!"

testimonial user image
Caspar Woolthuis
Hoofd Productkwaliteit & Duurzaamheid HEMA

"Door de samenwerking met Sensz hebben wij goed inzicht in onze performance ten aanzien van hygiëne en voedselveiligheid en met behulp van de managementinformatie kunnen wij de vinger op de zere plak leggen en de noodzakelijke verbeterslag maken. De inspecteurs van Sensz zijn deskundig en weten onze collega’s hierover op een motiverende manier te informeren."

ONZE REFERENTIES

partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners


ONZE CONTACT GEGEVENS


contact image

Adres

Sensz B.V.
Gooimeer 6-04
1411DD Naarden

contact image

Mail

servicedesk@sensz.nl

contact image

Telefoon

T 035-6780917
F 035-6321942
KvK nummer: 32088037
BTW nummer: 81.011.57.85.B.01

OF STUUR EEN BERICHT

Interesse in onze dienstverlening? Bel ons vrijblijvend op 035-6780917