Voedselveiligheid diensten

Wat We Doen

Wij geloven dat voedselveiligheid in Nederland innovatiever en leuker kan. Daarom leveren wij voedselveiligheid diensten en producten die helder en kleurrijk zijn.

HACCP Controle

Sensz werkt graag op een heldere en kleurrijke manier. Zo voeren wij ook de controles op het gebied van voedselveiligheid uit. Door gespecialiseerde en ervaren auditoren wordt niet alleen de audit vakkundig uitgevoerd, ook geven zij directe feedback aan uw collega’s. Begrijpelijk en inspirerend. Want het team van Sensz legt graag uit wat er goed gaat en wat er beter kan.

Lees Meer

Waarborg Voedselveiligheid

Voor bedrijven die absoluut verzekerd willen zijn van het hoogste niveau van voedselveiligheid binnen hun organisatie. Ontvangt u ook graag formeel de status GROEN zodat de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) aan uw deur voorbij gaat? Met het Waarborg Voedselveiligheid laat u uw gasten én medewerkers zien dat veilig voedsel bij u topprioriteit is.

Lees Meer

Online Leren & Tools

Sensz gelooft in online toetsen en leren. Innovatief, flexibel en op elk gewenst moment! Daarnaast verplicht de nieuwste Hygiënecode voor de Horeca dat aantoonbaar kan worden gemaakt dat medewerkers die etenswaren bereiden een training of instructie hebben gehad op het gebied van voedselhygiëne. Sensz heeft diverse mooie oplossingen om aan de wetgeving te voldoen!

Lees Meer

Interactieve Handboeken

Handboeken hoeven niet saai te zijn. Sterker nog, ze moeten inspireren om vaak te gebruiken! Ze zijn immers zo belangrijk! Zeker in het vak van voedselveiligheid. Daar zijn simpelweg regels en procedures waar we ons aan moeten houden. Zo staat het in de wet. En die moeten we praktijk, structureel en consequent, toepassen. Maar dat kan ook op een leuke manier en in een begrijpelijke taal. De handboeken van Sensz zijn een begrip.

Lees Meer

ISO

Bent u ook op zoek naar de snelste weg voor een ISO certificering? Vraag het Sensz. Met bewezen resultaat, want wij voldoen als organisatie zelf aan de allernieuwste norm ISO 9001 2008:2015. Uiterst effectief waardevol voor uw organisatie. Geen dikke handboeken, maar compact en kleurrijk. Zo wordt ISO een leuk proces.

Lees Meer

Een effectieve plaagdierbestrijding

Je bent ze liever kwijt dan rijk. Plaagdieren kunnen een flinke schadepost betekenen voor uw onderneming. Niet alleen omdat ze schade toebrengen aan uw pand of voorraden, ook omdat het een gevaar voor uw goede naam is. Met het risico op een flinke boete van de NVWA bovendien. Daar zit u niet op te wachten. Sensz kan u helpen! Want we gaan op zoek naar de bron en pakken het probleem bij de wortel aan.

Lees Meer

Voedselveiligheid Advies

Natuurlijk heeft u soms behoefte aan advies op maat. Sensz heeft diverse specialisten om u te helpen bij allerhande vraagstukken, zoals een Vermeende Voedsel Infectie, een Leveranciersaudit, een Risico Analyse of specifieke consultancy vraagstukken.

Lees Meer

HACCP Trainingen

Trainingen op het gebied van voedselveiligheid kan ook op een leuke en interactieve manier! En dat is precies waar de trainingen van Sensz voor staan. Alle gevolgde trainingen worden gehonoreerd met een certificaat. Zodat uw medewerkers trots kunnen zijn en u daarnaast als werkgever aantoonbaar kunt maken dat medewerkers een training hebben gehad op het gebied van voedselhygiëne. Want dat is wat de wet vraagt! Of het nu gaat om een basistraining op het gebied van voedselveiligheid of een allergenentraining, Sensz biedt altijd pragmatische handvatten voor toepassing in de praktijk!

Lees Meer
Meer weten over onze dienstverlening?  Bel ons op 035-6780917 of stuur een bericht!
Bel nu Audit aanvragen