Ongediertebestrijding Horeca

Met ongediertebestrijding uw reputatie hooghouden

Uw horecagelegenheid streeft naar een kwalitatieve dienstverlening en tevreden klanten. Klanten die volledig tevreden en voldaan uw restaurant of bar verlaten. Tevredenheid welke bereikt wordt met een goede dienstverlening en kwalitatief hoogwaardig voedsel. De combinatie van een uitstekende service en goed eten is allesbepalend voor uw gekoesterde reputatie. Een reputatie welke u altijd hoog probeert te houden. Het hygiëneniveau is cruciaal voor uw reputatie, waarbij geen enkele ruimte mag zijn voor grove fouten. Om volop voorbereid te zijn op onverwachte inspectiecontroles is het van belang om de ongediertebestrijding op orde te hebben. Zorg er daarom voor dat uw horeca gelegenheid een maximale hygiëneniveau kan garanderen.

De kleuren groen, oranje en rood

Om een volledige hygiëneniveau te kunnen waarborgen is de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) in het leven geroepen. Centraal hierbij staan de openheid en de transparante aanduidingen in de vorm van kleurcodes. De NVWA maakt de inspectieresultaten openbaar via de website, met de kleuren groen, oranje en rood. Zo kan de consument precies zien of de horecagelegenheid de richtlijnen voor voor voedselveiligheid daadwerkelijk naleeft. Hierbij wordt uitvoerig bekeken hoe de betreffende horecagelegenheid omgaat met voedsel, hygiëne en ongediertebestrijding. Uiteraard staat de kleur groen voor een optimaal resultaat en rood voor een slechte score.

Streef alleen naar de kleur groen

Als u met levensmiddelen werkt wilt u alleen een maximale hygiëne kunnen garanderen. U streeft daarom uitsluitend naar de kleur groen en wilt voorkomen dat uw restaurant of café oranje wordt, omdat u niet blijkt te voldoen aan één van de richtlijnen. Zorg er voor dat u volledig bent voorbereid tegen ongedierte overlast. Muizen, vliegen en kakkerlakken kunnen namelijk ongewenste ziekten verspreiden en zijn een enorme bedreiging voor de hygiëne. Ga daarom voor praktisch advies op het gebied van ongediertebestrijding.

Staat u voor een maximale voedselveiligheid? Sensz helpt u graag met een maximale hygiëne en een optimale ongediertebestrijding of plaagdierbestrijding. Vraag vandaag nog naar gericht advies.

Meer weten over onze dienstverlening?  Bel ons op 035-6780917 of stuur een bericht!
Bel nu Audit aanvragen