Voedselveiligheid vacatures

Auditor voedselveiligheid Amsterdam + Auditor voedselveiligheid Breda

Sensz werkt graag op een heldere en kleurrijke manier. Zo voeren wij ook de audits op gebied van voedselveiligheid uit. Door gespecialiseerde en ervaren auditoren wordt niet alleen de audit vakkundig uitgevoerd, ook geven zij directe feedback aan opdrachtgevers. Begrijpelijk en inspirerend. Want het team van Sensz legt graag uit wat er goed gaat en wat er beter kan. Zo zetten we samen een verbeterproces in gang met onze opdrachtgevers. Zo doen wij dat op duizenden locaties in Nederland en Duitsland.

Wat biedt Sensz?

Een zelfstandige en leuke functie als auditor voedselveiligheid in een gerenommeerde en energieke organisatie op het gebied van kwaliteit & voedselveiligheid.

Tot je taken behoren de volgende zaken:

 • Het volledig en zelfstandig uitvoeren van audits voedselveiligheid op locaties van klanten van Sensz;
 • Na de uitvoering van de audit bespreekt de auditor de resultaten met de locatieverantwoordelijke;
 • De resultaten van de audit zijn net daarvoor door de auditor verwerkt middels een tablet in het internet data systeem van Sensz;
 • Het nemen van monsters op locatie (indien aan de orde);
 • De auditor zorgt zelf, vanuit huis, voor een goede planning van zijn werkzaamheden;
 • Er is op regelmatige basis intern werkoverleg op het kantoor van Sensz in Naarden.

Het volgende is op jou van toepassing

 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met kwaliteit en voedselveiligheid in de food-, hospitality-, zorg-, horeca- en/of facility branche;
 • Je bent een jonge net afgestudeerde HBO-er of hebt MBO-niveau met meerdere jaren ervaring; je hebt kennis en/of interesse in HACCP en voedselveiligheid. Je bent accuraat, zorgvuldig en vloeiend in Nederlands, zowel in woord als geschrift. Bij grote voorkeur ben je eveneens goed onderlegd in de Engelse taal, ook zowel in woord als geschrift. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent als auditor het visitekaartje van Sensz op locatie en maakt een professionele indruk. Je bent zeer nauwkeurig in werken en pakt het werk zodanig op dat het met zorg en aandacht wordt uitgevoerd;
 • Je woont  respectievelijk in Amsterdam of Breda (of nabije omgeving);
 • Je bent handig met ICT; affiniteit met werken met een digitaal platform;
 • Je staat open voor het ‘nieuwe’ werken: dus voor een flexibele inzet met een beloning per uitgevoerde audit. Hiermee kun je als auditor zelf je inkomsten op een positieve manier beïnvloeden.

Wat biedt Sensz?

Een salaris tussen de € 2000,- en € 2500,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring ongerekend naar een vast tarief per uitgevoerde audit. Je bent (bij grote voorkeur) in het bezit van een auto. Reiskosten worden vergoed tegen € 0,19 per gereden kilometer. Tevens is er een vergoeding voor gemaakte reistijden als ook voor voorbereidende werkzaamheden vanuit huis en meetings op het kantoor van Sensz in Naarden. De functie van auditor biedt een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit. Wij vragen commitment voor een uitstekende invulling van de functie van auditor en hoge mate van professionaliteit. Je bent minimaal 3 per week beschikbaar, bij voorkeur 5 dagen in de week.  Je maakt onderdeel uit van een energiek, leuk team van mensen.

Ga je ervoor?

Stuur ons dan een motivatiebrief en begeleidend CV naar servicedesk@sensz.nl. Als je vragen hebt, kun je ons ook een email sturen naar dit adres, dan komen we daar zo snel mogelijk op terug.

Meer weten over onze dienstverlening?  Bel ons op 035-6780917 of stuur een bericht!
Bel nu Audit aanvragen