Waarborg Voedselveiligheid

Met het behalen van ons officiële certificaat, het keurmerk het ‘Waarborg Voedselveiligheid’ wordt verminderd toezicht door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit voor uw onderneming een feit. En niet alleen dat, ook laat u hiermee aan uw gasten en medewerkers zien dat voedselveiligheid in uw bedrijf topprioriteit heeft.

Het Waarborg Voedselveiligheid is ondergebracht in de Stichting Waarborg Voedselveiligheid en is een initiatief van Sensz. Met het behalen van dit certificaat realiseert u een groene beoordeling bij de NVWA.

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit is gestart met publiceren van de inspectieresultaten van horecabedrijven. De groene, oranje en rode beoordelingen staat op de Horeca Inspectiekaart. Laat ons u helpen bij die groene beoordeling!

Om het Waarborg Voedselveiligheid te krijgen wordt een onafhankelijke audit bij uw organisatie uitgevoerd. Deze audit duurt ongeveer anderhalf uur en is gebaseerd op de hygiënewetgeving zoals beschreven in de hygiënecodes.

Als na de audit blijkt dat uw bedrijf aan de criteria voldoet, ontvangt u direct het Waarborg Voedselveiligheid door middel van een certificaat en een sticker voor op uw deur. Het keurmerk heeft een geldigheidsduur van een jaar.

Interesse in onze dienstverlening?  Bel ons vrijblijvend op 035-6780917