STICHTING WAARBORG VOEDSELVEILIGHEID

Wilt u uw gasten laten zien dat uw bedrijf aan de wettelijke eisen van de Warenwet voldoet? Kies dan voor het keurmerk Waarborg Voedselveiligheid. Eenmaal in het bezit van dit keurmerk zijn u, uw medewerkers en uw gasten er zeker van dat uw bedrijf werkt volgens alle huidige eisen in relevante wetgeving. Dat geeft een … Continued

De hygiënecode horeca wordt steeds belangrijker

Het begint allemaal bij de hygiëne Al geruime tijd wordt de aandacht steeds meer verlegd naar gezond eten. Kwalitatief hoogwaardig voedsel waarbij ook een optimale hygiëne niet uit het oog mag worden verloren. We nemen steeds vaker door waaruit het voedsel is samengesteld en op welke wijze deze is voorbereid. We willen meer weten en … Continued

De vele voordelen van een HACCP certificaat

Ontvang een geldig HACCP-certificaat We hechten steeds meer waarde aan wat we eten en drinken. Dit geldt zowel voor consumenten, bedrijven als belangenorganisaties. We besteden ook steeds meer tijd aan het onderzoeken wat er op de etiketten staat en hoe het voedselproduct is voorbereid. Dit betekent voor bedrijven die werken met voedsel, dat het productieproces … Continued

De wet naleven met een HACCP plan

Een HACCP plan voor een volwaardige naleving Elke organisatie die met voedsel werkt behoort hier op een veilige manier mee om te gaan. Voor uzelf, voor uw medewerkers en voor uw klanten. Als onderneming in de levensmiddelenbranche moet u namelijk garant kunnen staan voor een maximale naleving van alles omtrent hygiëne. De wettelijke voorschriften hiervan … Continued

HACCP systeem

Het introduceren van het HACCP systeem Werkt uw organisatie met voedingsmiddelen? Alle bedrijven die in hun bedrijfsprocessen met levensmiddelen werken, zijn verplicht om te werken volgens de HACCP regels. Leidend hierbij is het zogenaamde HACCP systeem welke kan worden omschreven als een voedselveiligheidssysteem. Op basis van een HACCP systeem kunnen de eventuele risico’s met betrekking … Continued

Hygiëne voorop dankzij de HACCP regels

En eerst was er hygiëne Voor bedrijven die met voedsel werken vormt de hygiëne vanzelfsprekend een cruciale factor. Bedrijven die streven naar een maximale voedselveiligheid dienen de controle op grondstoffen en de logistiek altijd voorop te stellen. De HACCP regels gelden hierbij als leidraad om de verschillende facetten uit het productieproces vast te stellen. Op … Continued

Wat is Voedselveiligheid?

Een professionele voedselveiligheid vergt duidelijkheid Als uw organisatie met levensmiddelen werkt, dan heeft het belang van een goede voedselveiligheid eigenlijk geen verdere uitleg nodig. We weten allemaal wat het inhoudt en hoe belangrijk het is. Vaak wordt echter gewerkt op basis van gevoel en ongeschreven regels. En hoewel dit in grote lijnen hetzelfde doel heeft, … Continued

Advies op Maat

Voedselveiligheid, dat is de kracht van Sensz. Van het borgen van uw voedselveiligheid tot het integraal meten van uw kwaliteitsprocessen. Dus of u nou behoefte heeft aan langdurige ondersteuning of een gerichte vraag op het gebied van HACCP, we staan voor u klaar! Sensz is uw partner voor resultaatgerichte advisering en tot op maat samengestelde … Continued

Interactieve Handboeken

Handboeken hoeven niet saai te zijn. Sterker nog, ze moeten inspireren, om vaak te gebruiken! Ze zijn immers ontzettend belangrijk. Zeker in het vak van voedselveiligheid. Daar zijn simpelweg regels en procedures waar we ons aan moeten houden. En die we in de praktijk, structureel en consequent, moeten gebruiken om een hoog niveau te bereiken én vast te houden.

Waarborg Voedselveiligheid

Voor díe bedrijven die absoluut verzekerd willen zijn van het hoogste niveau van voedselveiligheid binnen hun organisatie! Met het Waarborg Voedselveiligheid laat u uw medewerkers én uw gasten zien dat veilig voedsel bij u topprioriteit is.

Meer weten over onze dienstverlening?   Bel ons op 035-6780917 of stuur een bericht!
Bel nu Audit aanvragen