HACCP Audit

Bewezen resultaat!

De laatste jaren is de wettelijke regelgeving omtrent voedselveiligheid voortdurend aangescherpt. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit hanteert strenge eisen voor bedrijven in de horeca, maar ook voor zorginstellingen of welk bedrijf dan ook dat professioneel met voedsel werkt.. Blijkt bij een controle dat je bedrijf niet aan de wetgeving voldoet, dan volgt een waarschuwing of een boete. Wil je zeker weten dat je deze zaken op orde hebt? Dan biedt een HACCP audit van Sensz uitkomst. Een ervaren team van specialisten neemt je bedrijf onder de loep en analyseert het niveau van voedselveiligheid. Wij leggen daarna uit hoe je het proces kunt verbeteren of hoe je een professioneel plan opstelt dat wel aan de eisen voldoet. We helpen je graag, want dienstverlening zit in ons bloed. Onze aanpak haalt bewezen resultaat. We zijn er trots op.

HACCP audit: je bedrijf staat centraal

Jouw bedrijf vormt het uitgangspunt bij de audit. Onze collega’s beoordelen het proces van voedselveiligheid aan de hand van een gedetailleerde checklist, gebaseerd op de Hygiënecode die van toepassing is. Het Team van Sensz levert haar bevindingen in een heldere en kleurrijke rapportage op, waarin zowel de aspecten die verbetering behoeven als de zaken die goed gaan, duidelijk worden omschreven. Foto’s worden toegevoegd om deze situaties goed in beeld te brengen. Wij helpen je graag om verder te bouwen aan de stappen die je samen met je collega’s in dit proces al hebt gezet.

Training met officieel certificaat

Tijdens een audit zijn er door het Team van Sensz veel adviezen gegeven en zijn er concrete acties benoemd waar je mee verder kunt. Voldoen aan de HACCP richtlijnen hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Vaak zijn een aantal kleine, maar noodzakelijke aanpassingen genoeg om aan de wetgeving te voldoen. Je moet alleen wel weten welke dat zijn en hoe je deze het best kunt toepassen in de praktijk. Ook daar kan Sensz je uitstekend mee helpen! Het Team van Sensz staat garant voor pragmatisch advies maar ook voor een zinvolle, inhoudelijke training. Om na afloop direct te kunnen toepassen in de praktijk. Als je één van onze erkende trainingen volgt, dan ontvang je na afloop ook een certificaat, waarmee je kunt aantonen dat voedselveiligheid binnen jouw bedrijf hoog in het vaandel staat. De nieuw opgedane kennis kun je in de toekomst bllijvend inzetten om aan de gestelde eisen te blijven voldoen en om over te dragen aan je collega’s. Helder en kleurrijk, dat zijn de trainingen van Sensz!

Wij staan voor je klaar! Neem vandaag nog contact op met het Team van Sensz voor meer informatie over een HACCP audit.

Meer weten over onze dienstverlening?   Bel ons op 035-6780917 of stuur een bericht!
Bel nu Audit aanvragen