Onze nieuwste HACCP Horeca cursus staat live!

Voedselveiligheid is zo ontzettend belangrijk dat we er bij Sensz alles aan doen om ondersteuning te bieden met mooie diensten en producten! Wij hebben dan ook keihard gewerkt aan onze nieuwste HACCP Horeca online training. Geschikt voor iedereen die werkt volgens de Hygiënecode voor de horeca.

Deze e-learning biedt alle handvatten voor het voedselveilig uitvoeren van de werkzaamheden. En dat onder bezielende leiding van onze HACCP-vriend Hector, want hij staat klaar om de cursist door alle hoofdstukken van de Hygiënecode voor de horeca te leiden, met alle kritische processen die daarbij horen. Dus alles-in-één: inhoudelijk, pragmatisch, helder & kleurrijk. Kijk mee met onze 1-minuut-promofilm via deze link!

De deelnemer is een paar uurtjes zoet maar heeft dan ook écht duidelijkheid hoe die wetgeving er uitziet en hoe er in de praktijk mee om te gaan. Na afronding van deze cursus kan men dat laten zien ook. Wist u dat de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) tijdens haar onaangekondigde controles beoordeelt of medewerkers voldoende kennis hebben en of deze goed wordt toegepast in de praktijk? Denk daarbij ook nog even aan alle tijdelijke zomerkrachten die de komende periode worden ingezet. Handig dus als de NVWA langskomt 😊. Na afloop direct een online examen en bij slagen meteen een certificaat.

We hebben het tarief super toegankelijk gehouden om zowel kleine- als grote bedrijven maar ook particulieren gelegenheid te bieden deze online training te volgen: €69,- exclusief BTW. Onze HACCP vriend Hector geeft bij aankoop van 10 trainingen de 11training er ook nog eens gratis bij.

Inschrijven kan nu meteen via https://sensz.nl/haccp-online-cursussen.
Heb je vragen voor Hector? Mail hem via hector@sensz.nl 

Sensz referenties

TO TOP