Online HACCP-cursussen over voedselveiligheid

Zoek je een praktische HACCP-cursus over voedselveiligheid? Sensz biedt dé HACCP online cursus die jou alles leert. Op een leuke, kleurrijke manier.
Onze ‘Hygiënecode voor de Horeca cursus’ is al jaren een topper en de leukste manier om de kennis op het gebied van voedselveiligheid onder te knie te krijgen. Of werk jij voor een restaurantketen of zorginstelling en wil je meer weten over de specifieke Hygiënecode?
Met onze e-learnings leer jij hoe je deze wetgeving toepast in de praktijk!

Vraag offerte aan voor meer dan 5 deelnemers

Hygiënecode voor de Horeca

Ideaal voor: Iedereen die werkt in de horeca

Deze e-learning geeft je alle handvatten voor het voedselveilig uitvoeren van je werkzaamheden! Zó voldoe je aan de Hygiënecode voor de Horeca. Door de meest recente Hygiënecode te volgen, voldoe je aan de wet voor voedselveiligheid. Na afloop kun je het laten zien ook. Aansluitend aan de cursus is er een online examen en ontvang je bij slagen direct je certificaat!

Een extra voedselveiligheid steuntje in de rug van het Team van Sensz deze zomer! Met 10% korting op deze e-learning, tot 1 september 2022. (van € 69,- voor € 62,10)

€ 62,10

exclusief BTW

Schrijf mij direct in

Hygiene Code for the Hotel and Catering Industry

Ideaal voor: Employees who work in restaurant, bar or the catering industry

This e-learning course gives you all the tools you need to carry out your work in compliance with food safety standards! This is how you comply with the Hygiene Code for the Hotel and Catering Industry. You can also show proof of this after having finished the course. As following the e-learning course, there will be an online exam and you will receive your certificate immediately after having succeeded the exam!

Special food safety present from Sensz this summer! Get 10% off till 01 September 2022 (from € 69,- ex VAT, now € 62,10 ex VAT)

This is an English course. The e-mail confirmation and invoice are unfortunately still in Dutch. Sorry.... we're working on that in the near future.

€ 62,10

exclusief BTW

Schrijf mij direct in

Hygiënecode voor de Zorg

Ideaal voor: Iedereen die werkt in zorginstellingen en ziekenhuizen of bij Defensie

Voedselveiligheid lastig? Sensz helpt jou om je primaire taken te combineren met je verantwoordelijkheden rondom voedselveiligheid. Dat doen wij graag op een heldere, kleurrijke en lekker pragmatische manier. Volg hiervoor onze nieuwste e-learning specifiek gericht op de hygiënecode voor zorginstellingen en Defensie. Deze hygiënecode geldt voor de centrale keukens, het serveren, bewaren en bereiden op de afdeling, activiteitenbegeleiding en in het restaurant. Na afloop kun je laten zien dat je deze hygiënecode tot in de puntjes beheerst en toepast. Inclusief online examen en certificaat.

Een extra voedselveiligheid steuntje in de rug van het Team van Sensz deze zomer! Met 10% korting op deze e-learning, tot 1 september 2022. (van € 69,- voor € 62,10)

€ 62,10

exclusief BTW

Schrijf mij direct in

Hygiënecode STOR

Ideaal voor: Iedereen die werkt in restaurantketens

Je doorloopt de Hygiënecode STOR van de Stichting Overlegplatform Restaurantketens op een leuke en begrijpelijke manier. De inhoud van deze hygiënecode, die op 1 oktober 2019 in werking is getreden, is gefocust op voedselveiligheid van grondstoffen en de beheersing van allergenen, ongedierte en virussen. Na deze e-learning begrijp je niet alleen de inhoud van deze hygiënecode, maar ook hoe je de code in de praktijk kunt toepassen. Dat helpt! Aansluitend krijg je direct een online examen mét certificaat.

Een extra voedselveiligheid steuntje in de rug van het Team van Sensz deze zomer! Met 10% korting op deze e-learning, tot 1 september 2022. (van € 69,- voor € 62,10)

€ 62,10

exclusief BTW

Schrijf mij direct in

Online HACCP-cursus

Wil jij kennis opdoen of je bestaande kennis opfrissen over de Hygiënecode en HACCP-regels? Een goed idee dat wij alleen maar kunnen aanmoedigen! En waar wij je graag bij helpen. Bij een online HACCP cursus van Sensz zal je alle ins & outs leren kennen van de Hygiënecode voor de Horeca, Hygiënecode STOR of de Hygiënecode voor zorginstellingen. Of je nu dagelijks werkt met voedselveiligheid of dat dit onderwerp helemaal nieuw is voor jou, je zult er veel van opsteken.

Voedselveiligheid: wel verplicht, niet saai
Je vindt het belangrijk om een supermooi gerecht op tafel te zetten en uiteraard mogen mensen daar niet ziek van worden. Hoe belangrijk is het dat je straks zeker weet dat jouw gemaakte gerecht niet alleen heel lekker is, maar ook 100% veilig is? Vaak denken mensen dat voedselveiligheid een verplicht en saai onderdeel is. Maar nee hoor: verplicht is het wel, maar saai zeker niet. Dat laten wij je zien met onze leuke en uitdagende HACCP-cursussen. Kies de HACCP online cursus die bij jou past.

Onze HACCP online cursussen duren ieder ongeveer 2,5 uur. Tenminste, als je de HACCP-cursus in één keer doorloopt. Het is geen probleem om tussendoor te stoppen en later verder te gaan waar je gebleven was. Die keuze is aan jou!

Wat ga je allemaal leren?
Onze vrolijke, energieke HACCP-held Hector is jouw gastheer en gids tijdens iedere online HACCP-cursus die je bij ons volgt. Je zult hem dan ook op veel plekken tegenkomen met aanwijzingen, tips en adviezen. Hij leert jou, als deelnemer, tijdens de HACCP-cursus alles over de hygiënecode en HACCP-regels, zodat jij de cursus tot een succesvol einde brengt.

de Hygiënecode HACCP en wetgeving
persoonlijke hygiëne
inkoop en opslag
temperatuurbeheersing
bereiding van warme en koude gerechten
presenteren en serveren
reinigen en desinfecteren
kwaliteit en voedselveiligheid

Sluit de cursus HACCP af met een examen
De HACCP e-learnings worden afgesloten met een examen. Voor dit examen moet je minimaal 80% van de vragen goed beantwoorden. Als je de HACCP online cursus helemaal hebt doorlopen, gaat dat je vast lukken. Mocht het toch de eerste keer niet gaan zoals je had gehoopt, dan krijg je een herkansing.

Eenmaal geslaagd voor de HACCP-cursus ben je officieel helemaal thuis in de diverse hygiënecodes. Daarna is het tijd om het geleerde (samen met je collega’s) dagelijks toe te passen tijdens je werk. Ook dat gaat je vast en zeker lukken, want de HACCP-cursus reikt je alle praktische handvatten aan om de geleerde kennis in de praktijk te brengen.

Speciale HACCP horeca-training
Op het gebied van HACCP horeca bieden we een speciale HACCP-cursus horeca aan. Zo kun je als medewerker in de horeca alles leren wat je nodig hebt om de Veiligheidscodes in jouw vakgebied goed toe te passen. Aan de HACCP horeca-training hebben we een speciale set met registratielijsten toegevoegd waarmee je ook direct aan de slag kunt.

Aanmelden of meer weten?
Ben je geïnteresseerd in een online HACCP-cursus van Sensz voor jouw medewerkers? Of wil me meer weten over de verschillende opties? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Hector en het team van Sensz wensen je heel veel plezier & alle succes!

Aanvraag e-learning voor meer dan 5 deelnemers

Vraag hieronder je offerte aan