Commercieel Medewerker Binnendienst (32 - 40 uur)

Functieomschrijving

Ben jij een service- en klantgerichte energieke aanpakker? Heb je graag het eerste klantcontact, denk je commercieel mee en combineer je dit ook graag met administratieve werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie is Sensz?

Dé onafhankelijke autoriteit op het gebied van voedselveiligheid. Voedselveiligheid kan je op verschillende manieren bekijken. En je kunt er ook op verschillende manieren wat mee doen. En dat verschil maken wij graag bij Sensz in onze deskundigheid, in ons enthousiasme, ons advies naar klanten en in onze passie voor het vak. Het Team van Sensz brengt graag energie in het proces van voedselveiligheid. Naar die energie zijn wij ook op zoek. Wij laten graag zien dat voedselveiligheid niet alleen heel erg belangrijk is maar ook heel erg leuk. Wij zijn dienstverleners pur-sang. Wij worden blij van hele tevreden klanten en van een goed gesprek. ‘Raving Fans’ van Sensz, dat moeten onze klanten zijn. Dus gaan we ervoor, altijd. We communiceren helder en we maken ons vak kleurrijk.

Wie zijn de klanten Sensz?

Sensz werkt samen met prachtige bedrijven, al sinds vele jaren. Kijk maar eens op onze website www.sensz.nl. Daar zijn we enorm trots op. En we doen dat met ontzettend veel plezier. Sensz werkt in vele branches, van de food, bedrijfscatering en retail tot de horeca maar ook in de zorg, de hotellerie of Rijksoverheid en ministeries. Sensz werkt dus eigenlijk met iedereen en overal in Nederland.

Wie zoeken wij?

Nu zijn we hard op zoek naar een inspirerende collega die ons team aanvult in de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst. Misschien dus wel naar jou. In deze functie ben jij het 1e aanspreekpunt voor opdrachtgevers, het auditorenteam en leveranciers. Je krijgt dus veel telefoon, beantwoordt e-mail en verricht allerlei ondersteunende commerciële werkzaamheden voor het sales- en accountmanagementteam.

Ben jij MBO/HBO opgeleid en ben je service- en klantgericht en een energieke aanpakker, dan willen wij graag met je in gesprek. Je krijgt er energie van om deel uit te maken van het accountmanagement team, neemt graag initiatief, schrijft voorstellen maar trekt ook graag administratieve taken naar je toe om tot een goed einde te brengen. Je pakt daarnaast graag de telefoon om de klanten van Sensz te ondersteunen met advies of hun eventuele vragen te beantwoorden. Je bent communicatief zeer vaardig en uitstekend in de Nederlandse taal in woord en geschrift. Verder ben je nauwkeurig, stressbestendig, gestructureerd, communicatief vaardig, gedreven en een enthousiaste multitasker!

Het Team van Sensz is gehuisvest in een gave loft in Naarden. Een hele toffe- en gloednieuwe werkomgeving! Het team op dit hoofdkantoor in Naarden bestaat uit 7 medewerkers en het team in het land bestaat uit circa 15 collega’s. Een hecht en gezellig team! In het bedrijf zijn korte lijnen en iedereen is gedreven en enthousiast! Er is een informele en dynamische sfeer.

Wij bieden een leuke, uitdagende baan waar jij je vaardigheid als commercieel administratieve collega ten volste kan inzetten. Als jij blij wordt van een mooi team, prachtige klanten, een echte professionele dienstverlener bent en het vak van voedselveiligheid graag wil leren en toepassen in de praktijk, schrijf ons dan een mooie brief. Zodat we jou ook echt leren kennen en begrijpen waarom jij helemaal voor ons én voor deze functie gaat.

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 of HBO opleiding afgerond
 • Een opleiding in Facilitair Management of Hotelschool is een pré
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • Uitstekende kennis van Outlook/Word/Excel/PowerPoint
 • Woonachtig in de omgeving Naarden

Ga je ervoor om bij het leukste bedrijf in Nederland in voedselveiligheid als Commerciële Medewerker Binnendienst aan de slag te gaan? Schrijf ons dan nú je motivatie, wij kijken er met plezier naar uit!

Sensz biedt jou als Commercieel Medewerker Binnendienst:

 • Een baan voor 32 – 40 uren waarin jij het verschil maakt.
 • Een contract, rechtstreeks bij Sensz, minimaal 7 maanden of een jaar, met de intentie om het te verlengen.
 • Een markconform salaris, range € 2200 – € 2700.
 • Een baan waarin je verder kunt leren en groeien.
 • Een opleiding behoort tot de mogelijkheden.
 • Een baan waarin je verder kunt leren en ontwikkelen.
 • Werken in een gezellig en hecht team met leuke bedrijfsuitjes en borrels.
 • Je mag direct starten!

Ben jij deze energieke en enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst en spreekt deze vacature jou aan, dan wordt het tijd dat we elkaar ontmoeten. Reageer snel en stuur jouw motivatie en cv t.a.v. Jos Vrielink naar jos@sensz.nl.