Manager Marketing & Communicatie (32 – 40 uur)

Onze organisatie

Wij zijn Sensz. De autoriteit die kleur geeft aan voedselveiligheid. Met een betrokken en enthousiast team zijn wij een actief partner voor al onze klanten in het proces van voedselveiligheid, al meer dan 20 jaar.

We zijn officieel gecertificeerd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voor een landelijk erkend keurmerk, het Checkpunt Voedselveiligheid voor de borging van hoogste niveau van voedselveiligheid. Sensz gelooft in het belang van voedselveiligheid, waarbij het haar visie is om voedselveiligheid helder, kleurrijk, leuk en begrijpelijk te maken.

Wij zijn gedreven door innovatie streven naar excellente dienstverlening om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken. Ons team van experts creëert op maat gemaakte oplossingen die leiden tot aanzienlijke verbeteringen in bedrijfsprocessen. Bij Sensz krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamische en inclusieve cultuur, waar jouw bijdrage direct impact heeft op het realiseren van onze ambities en groeidoelstellingen.

Wie zoeken wij?

Als Manager Marketing & Communicatie (MMC) bij Sensz speel je een cruciale rol in het vormgeven en uitvoeren van ons marketingbeleid en onze communicatiestrategie. Je ontwikkelt en implementeert effectieve online en offline campagnes om onze groei-ambities te realiseren.

De kerntaak van de Manager Marketing & Communicatie (MMC) is het (mede) bepalen, implementeren, uitvoeren en bewaken van het Marketing en Communicatieplan van Sensz.

De MMC geeft verder invulling aan het marketing beleid en de communicatiestrategie van Sensz en brengt deze vervolgens tot uitvoer door het ontwikkelen van relevante en onderscheidende communicatieconcepten- en campagnes. Hierdoor wordt een aantoonbare bijdrage geleverd aan het realiseren van de marketing communicatie en organisatiedoelstellingen.

Je ontwikkelt (online) strategieën en voert ze zo uit dat online bezoek aan onze website wordt gestimuleerd en conversie wordt bereikt. Je bent ook verantwoordelijk voor social media campagnes. Je werkt hierin nauw samen met het Leadership Team van Sensz (LT) en met ons marketing bureau, maar ook met samenwerkingspartners, zoals developers, designers of content specialist.

Je beoordeelt de effectiviteit van de online kanalen en je realiseert een steeds hogere ranking binnen de zoekresultaten (SEO).

Naast de online marketing zorg je ook voor in- en externe communicatie, zoals nieuwsbrieven, persberichten in nauwe samenwerking met de interne organisatie en ben je spin in het web voor events, beurzen, webinars , ook in samenwerking met zakelijke partners van Sensz.

Je werkt hierin nauw samen met het LT, maar ook met de collega’s van het Team Operations. Je bent goed en ervaren om meerdere projecten tegelijkertijd te managen en gestructureerd en succesvol te begeleiden.

Een van de belangrijkste doelstellingen is het zorgdragen voor voldoende gekwalificeerde leads, zodat de groei-ambities worden gerealiseerd.

Kerntaken

 • Contentcreatie voor blogs en e-mailcampagnes voor linkbuilding
 • Beheer en optimalisatie van contentkalenders voor LinkedIn, Instagram en Facebook
 • Ontwikkeling en implementatie van (online) marketingstrategieën
 • Interne en externe communicatie, inclusief het opzetten, creëren en organiseren van campagnes, webinars, nieuwsbrieven en persberichten
 • Marketing gerichte activiteiten opstellen om de doelstellingen van Sensz te behalen.
 • SEO rapportage met Google Analytics
 • Klant(tevredenheid)onderzoek en analyses

Vereisten

 • Minimaal hbo-diploma in Communicatie en/of Marketing
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis van SEO, SEA en e-mailmarketing
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met Google Analytics is een must; kennis van Adobe Photoshop en Illustrator is een pré
 • Affiniteit met voedselveiligheid en kwaliteit

Wat bieden wij?

Sensz biedt jou een afwisselende, uitdagende baan (minimaal 32 uur per week) in onze snelgroeiende organisatie, op ons mooie kantoor in Naarden. Kom vooral eens kijken! Je werkt op een creatieve, mooie plek samen met een leuk en enthousiast team, waar jij nog echt het verschil kan maken!

Wil jij impact hebben op de strategie en de verdere groei van ons bedrijf? Heb je er zin om met een enthousiast, gedreven team aan de slag te gaan? Ben je creatief en heb je graag de ruimte voor eigen iden en initiatieven. Solliciteer dan via hr@sensz.nl met je CV en motivatie.