RAI Amsterdam en Sensz hebben een overeenkomst ondertekend voor een vooruitstrevende samenwerking op het gebied van voedselveiligheid. Als gerenommeerd evenementen-, congres- en beurscomplex heeft de RAI voedselveiligheid als topprioriteit.

Jules Broex, Director Operations van RAI Amsterdam: “De pakkende wijze van rapporteren en digitalisering van onze audits geeft ons met de samenwerking met Sensz de mogelijkheid nog transparanter te worden voor onze klanten”.

Sensz is als onafhankelijke kwaliteitsmanagement organisatie en specialist op het gebied van voedselveiligheid partner zijn voor de RAI voor de uitvoering van audits en resultaatgerichte advisering. Rosmaryn Wesselman, Managing Director van Sensz; “De samenwerking tussen Sensz en de RAI sluit zeer goed aan bij de ambitie van de RAI om in het proces van voedselveiligheid een ontwikkeling naar vernieuwing te maken. Met heldere, kleurrijke en digitale rapportages wordt volledige transparantie bereikt, waardoor snelle en adequate opvolging mogelijk wordt gemaakt.”

RAI Amsterdam is voornemens om op alle cruciale locaties in het gebouw middels schermen deze informatie voor alle betrokken medewerkers inzichtelijk te maken. Met de samenwerking met Sensz heeft RAI Amsterdam de ambitie uitgesproken tot het behalen van het Waarborg Voedselveiligheid, een erkend zelfcontrolesysteem met het vertrouwen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, waarmee een groene beoordeling en verminderd toezicht door de NVWA een feit wordt.

 

Meer weten over onze dienstverlening?   Bel ons op 035-6780917 of stuur een bericht!
Bel nu Audit aanvragen