Voedselveiligheid diensten

Wat We Doen

Wij geloven dat voedselveiligheid in Nederland innovatiever en leuker kan. Daarom leveren wij voedselveiligheid diensten en producten die helder en kleurrijk zijn.

HACCP Controle

Sensz werkt graag op een heldere en kleurrijke manier. Zo voeren wij ook de controles op het gebied van voedselveiligheid uit. Door gespecialiseerde en ervaren auditoren wordt niet alleen de audit vakkundig uitgevoerd, ook geven zij directe feedback aan uw collega’s. Begrijpelijk en inspirerend. Want het team van Sensz legt graag uit wat er goed gaat en wat er beter kan.

Lees Meer

Waarborg Voedselveiligheid

Voor bedrijven die absoluut verzekerd willen zijn van het hoogste niveau van voedselveiligheid binnen hun organisatie. Ontvangt u ook graag formeel de status GROEN zodat de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) aan uw deur voorbij gaat? Met het Waarborg Voedselveiligheid laat u uw gasten én medewerkers zien dat veilig voedsel bij u topprioriteit is.

Lees Meer

HACCP Diensten

De nieuwste hygienecode verplicht dat iedereen die met etenswaren te maken heeft goed op de hoogte is van de voedselveiligheid regels. Daarom biedt Sensz diverse diensten aan om het voor uw bedrijf gemakkelijker te maken. Denk aan HACCP Audits en HACCP trainingen. Sensz heeft diverse mooie oplossingen om aan de wetgeving te voldoen!

Lees Meer

Interactieve Handboeken

Handboeken hoeven niet saai te zijn. Sterker nog, ze moeten inspireren om vaak te gebruiken! Ze zijn immers zo belangrijk! Zeker in het vak van voedselveiligheid. Daar zijn simpelweg regels en procedures waar we ons aan moeten houden. Zo staat het in de wet. En die moeten we in praktijk, structureel en consequent, toepassen. Maar dat kan ook op een leuke manier en in een begrijpelijke taal. De handboeken van Sensz zijn een begrip.

Lees Meer

HACCP Online Cursussen

Zorg voor de juiste certificaten en volg één van de HACCP Online cursussen via Sensz. Bij Sensz ben je aan het juiste adres! Onze ‘Neus voor Voedselveiligheid’ is al jaren een topper en de leukste manier om de basiskennis op het gebied van voedselveiligheid onder te knie te krijgen.
Werk jij in de horeca en wil je meer weten over de Hygiënecode voor de Horeca? Begrijp met de e-learning ‘HACCP Horeca’ (in het Nederlands of Engels) hoe je in de praktijk omgaat met de Hygiënecode voor de Horeca. Deze e-learning geeft je alle handvatten voor het voedselveilig uitvoeren van je werkzaamheden!

Lees Meer

HACCP Plan

Elke organisatie die met voedsel werkt behoort hier op een veilige manier mee om te gaan. Voor uzelf, voor uw medewerkers en voor uw klanten. Als onderneming in de levensmiddelenbranche moet u namelijk garant kunnen staan voor een maximale naleving van alles omtrent hygiëne. Een HACCP plan helpt u om het overzicht op alle geldende richtlijnen te behouden

Lees Meer

Voedselveiligheid Advies

Natuurlijk heeft u soms behoefte aan advies op maat. Sensz heeft diverse specialisten om u te helpen bij allerhande vraagstukken, zoals een Vermeende Voedsel Infectie, een Leveranciersaudit, een Risico Analyse of specifieke consultancy vraagstukken.

Lees Meer

Contact

Wilt u meer weten over Sensz? Neem gerust contact met ons op.

Lees Meer
Meer weten over onze dienstverlening?   Bel ons op 035-6780917 of stuur een bericht!
Bel nu Audit aanvragen