HACCP

De HACCP is een voedselveiligheidssysteem, gebaseerd op 7 basisprincipes die zijn beschreven door de World Health Organisation. Met HACCP maak je een professioneel en overzichtelijk voedselveiligheidsplan, dat aan alle wettelijke eisen voldoet. Je registreert potentiële gevaren, geeft kritische grenzen aan en stelt vast hoe de veiligheid gegarandeerd wordt. Of je nu werkt in de catering, de horeca, de detailhandel of de zorg, je krijgt overal met de HACCP te maken. Het is fijn om terug te kunnen vallen op mensen met expertise. Het Team van Sensz bestaat uit zeer ervaren specialisten. Bekijk onze HACCP diensten en neem contact met ons op, wij ondersteunen je met plezier!

HACCP Trainingen

Trainingen op het gebied van voedselveiligheid kan ook op een leuke en interactieve manier! En dat is precies waar de trainingen van Sensz voor staan. Alle gevolgde trainingen worden gehonoreerd met een certificaat. Zodat uw medewerkers trots kunnen zijn en u daarnaast als werkgever aantoonbaar kunt maken dat medewerkers een training hebben gehad op het gebied van voedselhygiëne. Want dat is wat de wet vraagt! Of het nu gaat om een basistraining op het gebied van voedselveiligheid of een allergenentraining, Sensz biedt altijd pragmatische handvatten voor toepassing in de praktijk!

Lees Meer

HACCP Online Cursus

Opzoek naar een HACCP online cursus? Bij Sensz ben je aan het juiste adres! Onze ‘Neus voor voedselveiligheid’ is al jaren een topper en de leukste manier om de basiskennis op het gebied van voedselveiligheid onder te knie te krijgen.

Lees Meer

HACCP Controle

Bent u opzoek naar hulp bij uw HACCP Controle? Sensz helpt u graag! Bij een HACCP controle dienen bedrijven alle aspecten tijdens een voortbrengingsproces in de levensmiddelenbranche in kaart te brengen. Ook worden bij een controle de eventuele gevaren en risico’s geanalyseerd. Het doel van de richtlijnen en een controle is om de besmetting van voedingsmiddelen te minimaliseren.

Lees Meer

HACCP Regels

Hygiëne vormt vanzelfsprekend een belangrijke rol voor bedrijven die met voedsel werken. Een goede voedselveiligheid controle is daarom erg van belang. Hierbij zijn de HACCP regels een leidraad om verschillende facetten uit het productieproces vast te stellen. Het doel is altijd om het risico op besmet voedsel zoveel mogelijk binnen beperken te houden.

Lees Meer

HACCP Systeem

Veiligheid staat voorop, zeker bij bedrijven die levensmiddelen produceren, verwerken of distribueren. Het HACCP systeem, ook wel voedselveiligheid systeem genoemd, helpt u hierbij. Hygiëne is namelijk erg belangrijk, want levensmiddelen moeten ten alle tijden veilig te consumeren zijn. Het HACCP systeem brengt de eventuele risico’s in kaart en helpt u bij het beschrijven hoe deze gevaren in individuele schakels van de productieketen te beheersen zijn.

Lees Meer

HACCP Plan

Een HACCP hygiënecode certificaat is voor elke onderneming dat voedingsmiddelen produceert, verwerkt of distribueert een must. Onderdeel bij een HACCP is het opstellen van een HACCP plan, die vooral gericht is op het analyseren van gevaren en het bekijken van kritische controlepunten.

Lees Meer

HACCP Audit

Door de trenge eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, is het belangrijk om regelmatig een audit te doen om te kijken of je aan de wetgeving voldoet. Hygiëne is erg belangrijk in de horeca, maar ook in een zorginstelling of een ander bedrijf. Wij zijn trots op onze bewezen aanpak.

Lees Meer

HACCP Horeca

Als horecaondernemer heb je ongetwijfeld over HACCP gehoord. Met een goed stappenplan kun je eein eigen methode opzetten om ervoor te zorgen dat je aan de strenge wetgeving voldoet. Het is altijd verstandig om hulp van een professional in te schakelen, om jezelf ervan te verzekeren dat je aan de juiste eisen voldoet.

Lees Meer

HACCP Certificaat

Behaal je HACCP certificaat en laat zien dat je voedselveiligheid hoog in het vaandel hebt staan. Weet de diverse officiele HACCP criteria en ga voor een maximale naleving van de HACCP regels.

Lees Meer
Meer weten over onze dienstverlening?   Bel ons op 035-6780917 of stuur een bericht!
Bel nu Audit aanvragen