HACCP Online Cursus

De Neus voor Voedselveiligheid

‘De Neus voor Voedselveiligheid’ is al jarenlang onze HACCP cursus topper. De leukste online e-learning tool om basiskennis op het gebied van voedselveiligheid te verkrijgen. Of om eens goed ‘ bij te spijkeren’. Want alle essentiële aspecten op het gebied van voedselveiligheid en de warenwet worden doorlopen. De leerstof wordt in de vorm van een game aangeboden, waarbij een 5-tal levels overwonnen moeten worden, gelijk aan de fases van het voedselveiligheidsproces.

Niet alleen leert de cursist veel over voedselveiligheid, maar ook dat het noodzakelijk is om verantwoordelijkheid te nemen en in actie te komen De Neus voor Voedselveiligheid is visueel, interactief en leuk om te doen!

Foodsafety Brainscan

De afgelopen jaren heeft Sensz prachtige tools ontwikkeld die op innovatieve en heldere wijze de kennis van uw medewerkers toetsen op het gebied van HACCP of voedselveiligheid. Want bewezen is dat risico’s ontstaan door menselijke fouten. Dus wilt u weten waar en bij wie de voedselveiligheidsrisico’s binnen uw organisatie zitten. De Foodsafety Brainscan is zo’n online tool die op innovatieve en heldere wijze de kennis toetst van uw medewerkers op het gebied van voedselveiligheid. En dat niet alleen! Ook wordt beoordeeld hoe overtuigd uw medewerkers zijn van hun goede antwoord. En dus weet u hoe waarschijnlijk het is dat ze hun (foute) antwoord zullen toepassen in de praktijk. De Foodsafety Brainscan bepaalt haarscherp het risicoprofiel van elke medewerker, team of afdeling.

Na afronding van de Foodsafety Brainscan weet u precies waar de voedselveiligheidsrisico’s binnen uw organisatie zitten. En hoe effectiever de eerdere opleiding binnen uw bedrijf was. U kunt gericht bepalen wat nodig is om de risico’s te verkleinen en uw trainingsbudget effectief in te zetten.
De Foodsafety Brainscan is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring van Sensz in de wereld van voedselveiligheid. En staat voor u klaar zoals we graag werken: helder en kleurrijk.

Foodsafety Brainsnack

De Foodsafety Brainsnack is een online trainingsmodule en het vervolg op de Foodsafety Brainscan. Want op basis van de individuele resultaten worden de ‘Brainsnacks’ geserveerd. Een gerichte follow-up om risicovol gedrag te verlagen. Met een flexibele frequentie kunnen de Brainsnacks online doorlopen worden. Zo vaak als u dat nodig vindt.

Pragmatisch, innovatief, kort en online. Succes verzekerd!

Meer weten over onze dienstverlening?   Bel ons op 035-6780917 of stuur een bericht!
Bel nu Audit aanvragen