Stichting Waarborg Voedselveiligheid

Steeds meer bedrijven kiezen voor het Waarborg Voedselveiligheid. Bedrijven die voedselveiligheid als hun tópprioriteit zien. Als u ook aan uw gasten wilt laten zien dat uw bedrijf de hoogste norm van voedselveiligheid nastreeft, kies dan voor het keurmerk Waarborg Voedselveiligheid.

Na het behalen van het certificaat wordt uw bedrijf officieel geregistreerd als ‘groen’ bij de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). Het certificaat zegt veel over de kwaliteit van uw onderneming en biedt vele voordelen. Niet alleen hoeft u geen onverwacht bezoek van de NVWA meer te verwachten, u geeft ook een ijzersterk signaal af naar uw gasten en uw medewerkers betreffende de voedselveiligheid.

Het behalen van dit certificaat bevestigt dat uw bedrijf werkt volgens alle eisen in de relevante wetgeving van voedselveiligheid. Dat geeft een goed en betrouwbaar gevoel!

Voedselveiligheid Certificaat

Tijdens de eerste afspraak zal door onze gekwalificeerde auditor worden vastgesteld hoe voedselveilig uw onderneming op dat moment is, wat er goed gaat en waar de verbeterpunten liggen. U ontvangt directe feedback op de werkvloer en vervolgens, online, een heldere rapportage, aangevuld met beeldmateriaal om de aandachtspunten goed in kaart te brengen.

De kennis die wij hebben opgedaan tijdens de eerste audit zal worden ingezet om een gericht voorstel te doen wat er voor nodig is om de kwaliteit van de voedselveiligheid naar het gewenste niveau te brengen.

Waarborg Voedselveiligheid

Het Waarborg Voedselveiligheid is een initiatief van Sensz. Sensz is gespecialiseerd in voedselveiligheid en kwaliteitsmanagement. De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) heeft formeel haar vertrouwen over het Waarborg Voedselveiligheid uitgesproken.

Meer weten over onze dienstverlening?   Bel ons op 035-6780917 of stuur een bericht!
Bel nu Audit aanvragen