Wie is Sensz?

Dé onafhankelijke autoriteit op het gebied van voedselveiligheid. Voedselveiligheid kun je op verschillende manier bekijken. En je kunt er ook op verschillende manieren wat mee doen. En dat verschil maken wij graag bij Sensz. In onze deskundigheid, in ons enthousiasme, ons advies naar klanten en passie voor het vak. Met onze visie en met onze energie. Het Team van Sensz brengt graag energie in het proces van voedselveiligheid. Naar die energie zijn wij ook op zoek. Wij laten graag zien dat voedselveiligheid niet alleen heel erg belangrijk is maar ook heel erg leuk. Wij zijn dienstverleners pur-sang. Wij worden blij van hele tevreden klanten en van een goed gesprek. ‘Raving Fans’van Sensz, dat moeten onze klanten zijn. Dus we gaan ervoor, altijd. We communiceren helder en we maken ons vak kleurrijk.

Wie zijn de klanten Sensz?

Sensz werkt samen met prachtige bedrijven, al sinds vele jaren. Kijk maar eens op deze website. Daar zijn we enorm trots op. En we doen dat met ontzettend veel plezier. Sensz werkt in vele branches, van de food,  de bedrijfscatering en de retail tot de horeca maar ook in de zorg, de hotellerie of Rijksoverheid en ministeries. Sensz werkt dus eigenlijk met iedereen en overal in Nederland.

Vacature Consultant voedselveiligheid (24 – 32 uur p/w)

Nu zijn we hard op zoek naar een inspirerende collega die ons team aanvult in de functie van een consultant voedselveiligheid. Misschien dus wel naar jou. Als jij op HBO-niveau bent opgeleid in de facilitaire- en/of levensmiddelentechnologie branche, ervaring hebt in voedselveiligheid als auditor of consultant, willen wij graag met je in gesprek. Wij bieden een mooie, inhoudelijke, flexibele baan waar jij je vaardigheid als consultant kwijt kan. Het gaat om het uitvoeren van inhoudelijke consultancy opdrachten, zoals het schrijven van maatwerk HACCP handboeken, het beoordelen van etiketten of het geven van allerlei inhoudelijke voedselveiligheidsadviezen op hoog niveau. Je hebt ook echte kennis, over bijvoorbeeld de EU-Verordeningen 1169, 852 en 2073 en de specifieke Bouw- en Inrichtingseisen. Je maakt daarbij ook graag een praktische vertaalslag, waarbij je ook een horeca onderneming inhoudelijk kan adviseren over de optimale keukeninrichting. Jij bent bekend met een pallet aan hygiënecodes, jij bent communicatief zeer vaardig en uitstekend in de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast vind je het prettig om flexibel te werken en pak je naast een consultancy opdracht ook graag een audit-opdracht aan.
Als jij blij wordt van een mooi team, prachtige klanten, een echte professionele dienstverlener bent en het vak van voedselveiligheid begrijpt en beheerst, schrijf ons dan een mooie brief. Zodat we jou ook echt leren kennen en begrijpen waarom jij helemaal voor ons én voor deze functie gaat.
Ga je ervoor om bij het leukste bedrijf in Nederland in voedselveiligheid als consultant aan de slag te gaan? Schrijf ons dan nú je motivatie, wij kijken er met plezier naar uit!
Soort dienstverband: Deeltijd
Opleiding:
·      HBO (Vereist)
Taal:
·      engels (Aanbevolen)
·      nederlands (Vereist)

Ga je ervoor om bij het leukste bedrijf in Nederland in voedselveiligheid als Consultant aan de slag te gaan? Schrijf ons dan nú je motivatie en stuur deze naar roos@sensz.nl, wij kijken er met plezier naar uit!

Vacature Office Manager (40-urige werkweek)

Wij zoeken jóu! Die leuke, energieke, ervaren, gedreven Office Manager, die ons geweldige team écht ondersteunt en veel uit handen neemt!

Wij zijn op zoek naar een leuke, energieke Office Manager (mbo-niveau met ervaring), spin in het web, die dienstverlening door het bloed heeft stromen, een ontzettende aanpakker is, communicatief zeer goed is in woord en geschrift, zeer nauwkeurig kan werken en ook ervaring heeft, liefst een diploma heeft, in boekhouden.

Onze Office Manager geeft ook directe ondersteuning aan accountmanagement, de consultant, het Management Team, door allerhande werkzaamheden die zij/hij pro-actief oppakt. Ook zal er veel telefonisch contact zijn met klanten.

Al met al best een pakketje, waar een aantal jaren werkervaring opportuun is. Ons team op kantoor in Naarden is intiem met 5 collega’s: een leuk, hecht, hardwerkend. Het team in het land is circa 15 personen. Totaal bestaat Sensz dus uit 20 mensen.

Tot je taken behoren o.a. de volgende zaken:

  • Verantwoordelijk voor het operationele beheer SenszIT (eigen IT-systeem);
  • Verantwoordelijk voor het financiële pakket binnen Sensz (facturatie, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer);
  • De ondersteuning en coördinatie van alle voorkomende administratieve en secretariële handelingen voor klanten en de interne werkorganisatie;
  • Verzorgen van managementrapportages voor klanten;
  • Coördinatie en administratie van klantgerelateerde werkzaamheden zoals Voedselbanken;
  • Coördinatie en administratie voor de Stichting Waarborg Voedselveiligheid;
  • Verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van monstername resultaten;
  • Verzorgen uitgifte en administratie van persoonlijke eigendommen medewerkers;
  • Beheer van de trainingsagenda;
  • Beheer E-learning tool

Ga je ervoor om bij het leukste bedrijf in Nederland in voedselveiligheid als Office Manager aan de slag te gaan? Schrijf ons dan nú je motivatie en stuur deze naar roos@sensz.nl, wij kijken er met plezier naar uit!

Meer weten over onze dienstverlening?   Bel ons op 035-6780917 of stuur een bericht!
Bel nu Audit aanvragen