Ons eigen HACCP-certificaat: Waarborg Voedselveiligheid

Wil jij ook zeker weten dat jouw bedrijf voldoet aan de wetten en regels voorvoedselveiligheid? Sensz is een door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) geaccepteerd controle- en adviesbureau (zie NVWA). Mét een eigen onafhankelijk keurmerk: het Waarborg Voedselveiligheid. Wij helpen jou je voedselveiligheid professionaliseren en verbeteren, zodat ook jij ons HACCP-certificaat bemachtigt. Een mooi visitekaartje voor je klanten. Met als bijkomend voordeel dat de NVWA verminderd toezicht uitoefent als jouw bedrijf over ons keurmerk beschikt.

SCHAKEL SENSZ IN VOOR JOUW AUDIT

De voordelen van ons certificaat

Behaal je ons Certificaat Waarborg Voedselveiligheid?
Dan profiteer je van deze voordelen:

✓ Geen bezoek meer van de NVWA
✓ Positieve auditresultaten openbaar op de NVWA-site
✓ Continue ondersteuning door voedselveiligheid-professionals
✓ Fantastisch visitekaartje voor de klant
✓ 90% van onze klanten verliest het certificaat nooit meer!

SCHAKEL SENSZ IN VOOR JOUW AUDIT

Onze pakketten

Voor horeca bieden wij het Waarborg Pakket en het Basis Pakket. Daarbij bieden we passende dienstverlening waarmee je gegarandeerd het keurmerk behaalt. Met onder andere hoogwaardige audits, monstername ter controle en (bij het Waarborg Pakket) een training voor je medewerkers.

  • 4 audits incl. heraudits en monsternames
  • 30% korting op ons standaard audittarief
  • Na het behalen (vanaf 2 e jaar) € 75,- per maand (of jaarlijks € 800,- excl. heraudits) Tarieven zijn excl. BTW

€ 79 exclusief BTW per maand

*Automatische incasso of eenmalig € 995 excl. BTW

  • Basistraining voedselveiligheid
  • 4 audits incl. heraudits en monsternames
  • 30% korting op ons standaard audittarief
  • Na het behalen (vanaf 2 e jaar) € 75,- per maand (of jaarlijks € 800,- excl. heraudits) Tarieven zijn excl. BTW
  • Meerdere locaties? Dan geldt voor iedere extra locatie het Basis Pakket

€ 135 exclusief BTW per maand

*Automatische incasso of eenmalig € 1.690 excl. BTW

Ben je werkzaam in een andere branche dan de horeca? Ook dan is het mogelijk het keurmerk en HACCP-certificaat te behalen. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze Servicedesk via servicedesk@sensz.nl of 035 – 678 09 17.

De vlag uit voor voedselveiligheid!

Als jouw bedrijf voldoet aan de normen van voedselveiligheid, dan ontvang je van ons een HACCP-certificaat en een keurmerksticker: het Waarborg Voedselveiligheid. Die geven je een duidelijke en herkenbare uitstraling. Met het behalen van het Waarborg Voedselveiligheid kun je je gasten laten zien dat je bedrijf aan de wettelijke eisen van de Warenwet voldoet. Het Waarborg Voedselveiligheid is ondergebracht in de Stichting Waarborg Voedselveiligheid.

Eenmaal in het bezit van dit keurmerk zijn jij, je medewerkers en je gasten er zeker van dat jouw bedrijf werkt volgens alle huidige eisen in wetgeving. Dat geeft een goed en betrouwbaar gevoel!

Waarom is een eigen HACCP-certificaat belangrijk?

Veel organisaties, in alle branches, gingen je al voor en behaalden hun Waarborg Voedselveiligheid bij Sensz. Het behalen van een HACCP-certificaat voor voedselveiligheid wordt steeds belangrijker. Bedrijven zijn zuinig op hun prachtige naam. De kans dat de NVWA komt controleren, is klein. Maar er kan altijd een moment komen dat het tóch misgaat.

Zo kan het gebeuren dat een gast ziek wordt doordat een medewerker onvoldoende op de hoogte is van de regels in de voedselveiligheid. Of dat je interne proces niet goed genoeg op orde is of wordt gecontroleerd. Als blijkt dat voedselveiligheid de oorzaak is van de ziekte van jouw gast, ben jij aansprakelijk. Dat kan enorme gevolgen hebben. Financieel en voor je reputatie. Dat wil je voorkomen. Met het behalen van het Waarborg Voedselveiligheid laat je zien dat voedselveiligheid topprioriteit is binnen jouw bedrijf en voorkom je schade.

SCHAKEL SENSZ IN VOOR VOEDSELVEILIGHEID

Structurele borging van voedselveiligheid

Het Team van Sensz helpt jou en je medewerkers het proces van voedselveiligheid structureel te borgen. Zodat iedereen weet wat ze moeten doen, hoe dit het beste kan – ook in de hectiek van alledag – en waarom dit belangrijk is.

Dat doen wij graag pragmatisch. Altijd met praktische adviezen. En met energie. Zodat het proces van voedselveiligheid wordt omarmd door het hele team en structureel onderdeel wordt van de manier van werken. Het kan, écht. Veel bedrijven gingen jullie voor.

Behaal ook jouw HACCP-certificaat en keurmerk

Sensz heeft, met bewezen resultaat, vele organisaties ondersteund in hun weg naar een hoog niveau van voedselveiligheid. In de retail, horeca, food en zorg. Sluit jij je hierbij aan?

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een van de pakketten af te sluiten. Dan weet je zeker dat jouw voedselveiligheid helemaal in orde is.

IK WIL HET CERTIFICAAT BEHALEN