Complete HACCP checklists – Allergenen & Voedselveiligheid – Gratis download

Hallo daar! Ben je op zoek naar een manier om je HACCP-beheer te stroomlijnen en te zorgen dat je volledig voldoet aan de voedselveiligheidseisen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Sensz snappen we dat voedselveiligheid serieus belangrijk is, maar dat het ook helder en begrijpelijk moet blijven. Daarom hebben wij speciaal voor jou twee complete HACCP checklists samengesteld, algemeen rondom voedselveiligheid en voor zicht op allergenen, die je gratis kunt downloaden.

De twee checklists

Deze downloads bieden een overzicht van de belangrijkste voedselveiligheidseisen en allergenen die essentieel zijn voor iedereen die op dagelijkse basis werkt met voedsel, specifiek met een Hygiënecode als HACCP-plan. 

checklist

Waarom onze HACCP checklists downloaden?

  1. Onze checklist is ontworpen door onze experts en worden regelmatig geüpdatet om de nieuwste wettelijke veranderingen te waarborgen.
  2. De checklist bevat een praktische overzicht op één A4 en voorbeelden die je direct kunt toepassen in je werkzaamheden.
  3. Wij bieden deze HACCP checklist tijdelijk geheel gratis aan, omdat we geloven in het toegankelijk maken van voedselveiligheid voor iedereen.

Download Je Gratis Checklist

Klaar om je voedselveiligheidsprocedures naar een hoger niveau te tillen? Download hier je gratis Complete HACCP Checklist en begin vandaag nog met het verbeteren van je processen! Met Sensz aan je zijde is het managen van voedselveiligheid niet alleen eenvoudiger, maar ook een stuk leuker. Wij zijn jouw partner op gebied van voedselveiligheid, dus ook bij het maken van jouw HACCP audit. Neem contact met ons op en leer ons kennen!

Ontdek onze aanpak en hoe we samen kunnen werken aan een veiligere voedsel toekomst. Want bij Sensz nemen we voedselveiligheid serieus, met een glimlach!

Sensz referenties

TO TOP