Voedselveiligheid trainingen

HACCP leren op een manier die zowel leuk als boeiend is? Ja, dat kan echt! En bij Sensz zijn we daar meesters in – iets wat onze cursisten enorm waarderen. Onze HACCP-trainingen zijn allesbehalve standaard. Ze zijn inhoudelijk sterk én tegelijkertijd kleurrijk, toegankelijk en vol interactie. Bij Sensz vind je een divers aanbod aan voedselveiligheid trainingen, altijd met een praktische en plezierige insteek, waardoor iedereen met een positief gevoel naar huis gaat.

Interactieve en boeiende HACCP-trainingen

Veel cursisten vertellen ons achteraf hoe verrast ze zijn dat voedselveiligheid ook leuk kan zijn. We zijn trots dat onze trainingen bewijzen dat het echt anders kan. Met meer dan 20 jaar expertise in voedselveiligheid zet Sensz zich in om voedselveiligheid niet alleen belangrijk, maar ook leuk en begrijpelijk te maken. Hoe duidelijker voedselveiligheid wordt uitgelegd, hoe beter iedereen binnen de organisatie dit kan toepassen en omarmen. En daar zetten wij ons met volle overgave voor in.

Kies bijvoorbeeld voor onze basistraining voedselveiligheid, die we graag op jouw locatie verzorgen. We houden de groepen graag klein (maximaal 12 personen) om de HACCP audit training interactief en energiek te houden. Reken op een sessie van ongeveer 2,5 uur die écht leuk is. We zetten een scala aan materialen in om voedselveiligheid levendig en relevant te maken, zoals foto’s uit audits, een UV-lamp voor een handhygiëne-demonstratie en een grote poster die 48 situaties van voedselonveiligheid illustreert.

Vraag een offerte aan en ontdek het zelf!

Wat je leert tijdens een HACCP auditor training

 • Uitleg over auditresultaten, ondersteund met foto’s
 • Verantwoordelijkheden binnen voedselveiligheid
 • De ins en outs van wetgeving
 • Basiskennis over HACCP
 • Risico’s omtrent voedselveiligheid
 • Persoonlijke en algemene hygiëne
 • Het belang van correcte temperaturen
 • Procescontrole, inclusief registratielijsten
 • Stickeren, bereiden, presenteren, invriezen, en ontdooien
 • Omgaan met afval en ongedierte
 • Allergenenmanagement

De training in voedselveiligheid is een mix van theorie en praktijkvoorbeelden. Cursisten krijgen een PowerPoint-presentatie te zien, met veel ruimte voor interactie en praktijkoefeningen. Elke deelnemer ontvangt een hand-out van de presentatie met ruimte voor notities.

Sensz Academy

Onze trainingen zijn onderdeel van de Sensz Academy, waar we naast fysieke trainingen ook virtuele trainingen en zelfs een speciale e-learning voor de zorgsector aanbieden. Deze online training is niet alleen informatief, maar ook leuk en interactief en neemt zo’n 2,5 tot 3 uur in beslag. Ontdek welke andere HACCP e-learning cursussen we aanbieden.

Nieuwsgierig naar wat een HACCP-training voor jouw locatie of online kan betekenen? We laten je graag zien hoe we voedselveiligheid leuk, kleurrijk en boeiend maken voor jouw team. Neem contact op voor meer informatie over onze trainingen.

Offerte voor klassikale HACCP trainingen

Vraag hieronder je offerte aan.


  Velden met een * zijn verplicht.