Hygiënecode voor de Horeca

Werk jij in de horeca en wil je meer weten over de Hygiënecode voor de Horeca? Begrijp met deze e-learning hoe je in de praktijk omgaat met de Hygiënecode voor de Horeca. Een hygiënecode is een uitgewerkt plan, speciaal bedoeld voor een specifieke branche. In deze code staat omschreven hoe je de verschillende werkprocessen die binnen de horeca plaatsvinden veilig kunt uitvoeren (beheersen). Van een aantal processen moet je zelfs kunnen aantonen dat je deze processen onder controle hebt. Dat zijn de kritische processen (CCP).

Deze e-learning geeft je alle handvatten voor het uitvoeren voor je werkzaamheden. Inhoudelijk, maar ook pragmatisch en to-the-point! Behaal je certificaat en laat zien dat jij weet hoe je de wet in praktijk toepast.

Inhoud cursus van Hygiënecode voor de Horeca

€ 69,00 exclusief BTW

  • Onze vriend Hector staat voor je klaar! Hector is de gastheer en gids van deze cursus en zal je begeleiden door alle hoofdstukken van de Hygiënecode voor de Horeca, met alle kritische processen die daarbij horen. Na afronding van deze cursus en het examen, weet jij écht hoe die specifieke wetgeving eruit ziet én hoe je er in de praktijk mee om moet gaan. Alles-in-één: Inhoudelijk, helder en kleurrijk!
  • Aanvullende cruciale documenten worden beschikbaar voor je gesteld, om na afloop ook dírect in de praktijk te kunnen gebruiken, zoals schoonmaak- en registratielijsten!
  • Je gaat heel veel leren! En je zult zien, voedselveiligheid is ook heel leuk! We nemen je mee in die Hygiënecode voor de Horeca. En je gaat ook goed begrijpen waarom onze wetgeving zo belangrijk is. Deze cursus blinkt tegelijkertijd uit door de vele tips en adviezen voor de praktijk.
  • De cursus duurt ongeveer 2,5 uur en natúúrlijk ontvang je na een goede afronding een prachtig certificaat!
  • Check veelgestelde vragen voor onze annuleringsvoorwaarden.
  • Wil je meer dan 5 cursisten tegelijkertijd aanmelden? Vraag dan aan Hector om je in te schrijven via hector@sensz.nl.
  • Vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Schrijf mij direct in

Heb je vragen?

Betaalmogelijkheden