Ons Sensz HACCP-certificaat, officieel aanvaard door de NVWA: Checkpunt Voedselveiligheid

Tof dat je het Checkpunt Voedselveiligheid op het oog hebt! Bij Sensz snappen we als geen ander dat voedselveiligheid wordt gezien als jouw top prioriteit. Niet alleen omdat het moet van de wet, maar vooral omdat je jouw gasten of cliënten wilt laten zien dat je het allerbeste voor hebt met hun welzijn. Dus, klaar om jouw bedrijf of instelling op de kaart te zetten met dit keurmerk?
Vanaf 1 juni 2022 is het Checkpunt Voedselveiligheid hét nieuwe symbool van topkwaliteit in voedselveiligheid. Wij zijn er helemaal klaar voor om samen met jou die professionaliseringsslag te maken. Of je nu een restaurant runt of een zorginstelling hebt, wij staan aan jouw zijde om ervoor te zorgen dat je dat belangrijke HACCP-certificaat in de wacht sleept. Als extra voordeel kijkt de NVWA dan ook nog eens minder vaak over je schouder mee. Win-win, toch?

SCHAKEL SENSZ IN VOOR JOUW AUDIT

De voordelen van het voedselveiligheid keurmerk

Waarom je niet zonder ons Checkpunt Voedselveiligheid Certificaat wilt:

  • Jouw auditresultaten zijn openbaar zichtbaar op de site van de NVWA.
  • Onze voedselveiligheid-professionals staan altijd voor je klaar met advies en ondersteuning.
  • Een keurmerk als dit is het perfecte visitekaartje voor jouw klanten.
  • 90% van onze klanten houdt het HACCP certificaat vast, zonder het ooit nog kwijt te raken!
SCHAKEL SENSZ IN VOOR JOUW AUDIT

Het belang van een eigen HACCP-certificaat

Een keurmerk in voedselveiligheid is goud waard. Bedrijven werken hard aan hun reputatie en een Checkpunt Voedselveiligheid certificaat is daarbij onmisbaar. Natuurlijk, de kans dat de NVWA ineens op de stoep staat is klein, maar stel je voor dat het toch een keer misgaat. 

Zo kan het gebeuren dat een gast ziek wordt doordat een medewerker onvoldoende op de hoogte is van de regels in de voedselveiligheid. Of dat je interne proces niet goed genoeg op orde is of wordt gecontroleerd met een HACCP audit. Als blijkt dat voedselveiligheid de oorzaak is van de ziekte van jouw gast, ben jij aansprakelijk. Dat kan enorme gevolgen hebben. Financieel en voor je reputatie. Dat wil je voor zijn, toch? 

Door het Checkpunt Voedselveiligheid te behalen, laat je zien dat voedselveiligheid bij jou hoog in het vaandel staat en bescherm je niet alleen je gasten, maar ook je zaak tegen mogelijke tegenslagen.

SCHAKEL SENSZ IN VOOR VOEDSELVEILIGHEID

Sensz, jouw partner in voedselveiligheid en voeding certificering

Feestelijke voedselveiligheid

Bij het behalen van de normen ontvang je van ons niet alleen een HACCP-certificaat, maar ook een keurmerksticker van het Sensz Checkpunt Voedselveiligheid. Dit straalt af op jouw bedrijf en maakt direct duidelijk dat voedselveiligheid bij jou voorop staat. Met dit keurmerk laat je zien dat je aan alle wetten en regels voldoet, en zeg nou zelf, dat voelt toch super?

Een beetje achtergrond

Al sinds 2010 is Sensz een trotse drager van het ‘Waarborg Voedselveiligheid’ keurmerk, erkend door de NVWA. En nu, met de nieuwe naam en het frisse beeldmerk van het Checkpunt Voedselveiligheid, zetten we die traditie voort. Het is allemaal onderdeel van ons streven naar een uniforme uitstraling en herkenbaarheid van voedselveiligheid voor iedereen in Nederland. We zijn super trots dat steeds meer toporganisaties ons voedselveiligheid keurmerk dragen en daarmee laten zien dat voedselveiligheid bij hen op nummer één staat.

Dus, staat jouw organisatie nog niet op onze lijst en wil je ook dit voedselveiligheid keurmerk bemachtigen? Neem dan snel contact met ons op of duik in de extra info op de website van de NVWA.

Sensz staat als adviesbureau in voedselveiligheid  voor je klaar om samen de voedselveiligheid in jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Laten we er iets moois van maken!