Audit HACCP voor voedselveiligheid-controle

Heb je voor jouw horecagelegenheid een HACCP-certificaat nodig? Super! Bij Sensz, jouw vrolijke adviesbureau in voedselveiligheid, ben je aan het juiste adres voor een HACCP controle. Al meer dan 20 jaar maken wij van voedselveiligheid geen droge kost, maar een kleurrijk avontuur. Onze HACCP analyse en HACCP test zijn niet alleen grondig en voldoen aan de wettelijke eisen, maar zijn ook leuk! Wij helpen jouw bedrijf met plezier en professionaliteit op het gebied van audit HACCP en controle voedselveiligheid. En hey, check ook onze e-learning voor de HACCP online – leren was nog nooit zo leuk!

Vraag offerte aan

Blijvend verbeteren van jouw voedselveiligheid

Bij Sensz gaan we voor goud! Onze HACCP audits zijn grondig, doeltreffend en allesbehalve saai. We gebruiken uitgebreide vragenlijsten en duidelijke rapportages om te zorgen dat we de HACCP regels en HACCP richtlijnen grondig volgen. We duiken in de prestatie-indicatoren om jouw bedrijf te helpen met continu verbeteren. Want bij ons is voedselveiligheid niet zomaar een checklist, het is een cultuur!

Bij Sensz verstrekken we iets speciaals voor je: het Checkpunt Voedselveiligheid, erkend door de NVWA. Dit is hét keurmerk, noemen wij ook wel de oscar onder de voedselveiligheidscertificaten, dat laat zien dat jouw bedrijf voldoet aan de hoogste normen van voedselveiligheid. Klinkt geweldig, toch? En geen zorgen als je er nog niet helemaal klaar voor bent. Wij van Sensz staan klaar om je te begeleiden met de juiste aanpassingen. Zo helpen we je stap voor stap op weg naar het behalen van dit belangrijke keurmerk. Samen zorgen we ervoor dat voedselveiligheid in jouw bedrijf van topniveau is!

Schakel Sensz in voor jouw audit

Onze audits HACCP

Onze auditoren zijn de rocksterren van HACCP! Zo zijn we niet alleen deskundig in voedselveiligheid, maar ook meesters in uitleggen en communiceren. We geloven sterk dat een positieve benadering het verschil maakt. Dus verwacht bij ons geen droge rapporten, maar levendige, interactieve sessies die iedereen aan boord krijgen. We bieden niet alleen HACCP audits, maar ook advies – want samen werken we aan betere voedselveiligheid.

Heldere en kleurrijke rapportage na een HACCP audit

Bij Sensz, jouw adviesbureau in voedselveiligheid, houden we van duidelijkheid met een vleugje kleur. Onze rapportages na een HACCP audit zijn daarom helder, kleurrijk en altijd toegankelijk via ons unieke klantportal SenszIT. Zo weet niet alleen jij, maar ook je collega’s wat er wordt bedoeld. Met foto’s en begrijpelijke taal brengen we het verbeterproces samen met jou op gang – niet alleen in Nederland, maar in de hele Benelux.

Onze audits

Wij bieden een breed scala aan audits HACCP waarmee je jouw gewenste HACCP-certificaat kunt behalen. Altijd op maat gemaakt voor jouw unieke voedselveiligheid uitdagingen:

  • Sensz Voedselveiligheid Audit
  • Audit Checkpunt Voedselveiligheid
  • Interne Audit
  • Virtuele Audit
  • Glutenvrije Audit

Systeem op maat voor jouw voedselveiligheid-controle

Met SenszIT bieden we je een state-of-the-art (online) informatie- en rapportagesysteem. Overzichtelijk, innovatief en altijd binnen handbereik. Van handige dashboards tot snelle en persoonlijke hulp; bij SenszIT vind je alles wat je nodig hebt.

Bij Sensz geloven we dat een audit voedselveiligheid kleurrijker en leuker kan

Wij geloven dat een voedselveiligheid audit meer is dan alleen een checklist. Het is een kans om samen te ontdekken, te leren en te verbeteren. Of je nu één audit nodig hebt of een hele reeks, Sensz staat voor je klaar met een positieve, begrijpelijke en kleurrijke aanpak. Communicatie is bij ons het sleutelwoord. Wij staan voor audits én advies. Want positieve communicatie draagt eraan bij dat alle medewerkers het proces kunnen omarmen, zodat de voedselveiligheid binnen je organisatie écht verbetert.

Voedselveiligheid ingewikkeld? Niet voor Sensz

Geen tijd om alles bij te houden? Geen probleem, dat doen wij voor je. We leggen de resultaten van je HACCP audit uit op een manier die je direct snapt, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf.

Voedselveiligheid saai? Ook niet

We hebben in de afgelopen jaren talloze creatieve manieren ontwikkeld om ons vak op een leuke en kleurrijke manier uit te leggen. Zeker aan de mensen die het op de werkvloer écht moeten doen. Bij Sensz brengen we voedselveiligheid tot leven! Met creatieve, kleurrijke uitleg en een flinke dosis positieve energie. Resultaat gegarandeerd!

Schakel Sensz in voor jouw audit voedselveiligheid

Klaar voor een HACCP voedselveiligheid audit die net zo levendig is als jouw bedrijf?

Bel voor meer informatie naar 035-6780917 of stuur een bericht!

Contact opnemen

Vraag een offerte aan

Vraag hieronder je offerte aan voor jouw audit voedselveiligheid


    Velden met een * zijn verplicht.