Audit HACCP voor voedselveiligheid-controle

Wil je voor jouw horecagelegenheid een HACCP-certificaat behalen? Goed nieuws: voor een voedselveiligheid-controle ben je bij adviesbureau voedselveiligheid Sensz op het juiste adres. Voedselveiligheid is al ruim 20 jaar onze specialiteit. We helpen ook jouw bedrijf graag verder op het gebied van voedselveiligheid. En dat op een deskundige, kwalitatieve en allesbehalve saaie manier. We leveren met ons toegewijde team audits van hoge kwaliteit, die zowel voldoen aan jouw wensen als aan de eisen van de warenwet. Ook bieden wij de cursus HACCP online aan via een e-learning.

Vraag offerte aan

Blijvend verbeteren van jouw voedselveiligheid

Voor het blijvend verbeteren van de voedselveiligheid in jouw bedrijf voeren we inhoudelijke en efficiënte audits uit. Hiervoor werken we met uitgebreide vragenlijsten en overzichtelijke rapportages, zodat we niets over het hoofd zien. Doordat we werken vanuit een duidelijke en kritische visie op de benodigde performance-indicatoren ben je verzekerd van waardevolle uitkomsten. Een uitstekende basis om voedselveiligheid continu te verbeteren in jouw bedrijf!

Ook verstrekken we het Waarborg Voedselveiligheid (officieel aanvaard door de NVWA) wanneer jouw bedrijf aan de hoogste norm van voedselveiligheid voldoet. Als je het Waarborg Voedselveiligheid nog niet kunt behalen, begeleiden we je om de juiste wijzigingen door te voeren zodat je het alsnog kunt ontvangen.

Schakel Sensz in voor jouw audit

Onze audits HACCP

Sensz is zeer ervaren. Onze auditoren zijn zowel deskundig op HACCP gebied als ervaren inzake de juiste communicatie, uitleg en toelichting op de auditresultaten om het verbeterproces in gang te zetten. Wij zijn ervan overtuigd en hebben ook de ervaring dat een goede uitleg en positieve communicatie bijdraagt aan een beter begrip en het ‘omarmen’ van het proces door alle medewerkers, waardoor het niveau van voedselveiligheid binnen jouw organisatie verbetert. Bij Sensz geldt te allen tijde een uitvoer van ‘Audits én Advies’

Sensz is een voorstander van het creëren van een ‘voedselveiligheid-cultuur’. Er is een keuze te maken of het ambitieniveau van certificering van het Waarborg Voedselveiligheid wordt nagestreefd of dat een ‘Sensz-audit’ aan de orde zal zijn. Ook een uitstekende optie voor de borging en de verbetering van de voedselveiligheid. Dit is een keuze van de verantwoordelijken van onze klant.

Heldere en kleurrijke rapportage na een HACCP audit

Sensz vindt een goede rapportage na een HACCP controle van cruciaal belang. Zodat niet alleen jij, maar ook je collega’s begrijpen wat er wordt bedoeld. Daarom ontvang je de resultaten van de voedselveiligheid-controle direct in een heldere en kleurrijke rapportage via de e-mail. Ook is de rapportage 24/7 terug te vinden in ons unieke klantportal SenszIT. Altijd duidelijk uitgelegd en met foto’s erbij om het begrijpelijker te maken. Zo zetten wij samen met jou een verbeterproces op gang. Zoals we dat doen op duizenden locaties in de Benelux. En met veel plezier ook voor jouw bedrijf!

Onze audits

Wij bieden een breed scala aan audits HACCP waarmee je jouw gewenste HACCP-certificaat kunt behalen:

  • Sensz Voedselveiligheid Audit
  • Audit Waarborg Voedselveiligheid
  • Interne Audit
  • Virtuele Audit
  • Glutenvrije Audit

Systeem op maat voor jouw voedselveiligheid-controle

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we in eigen beheer een (online) informatie- en rapportagesysteem ontwikkeld. Met SenszIT is jouw organisatie verzekerd van een innovatief en overzichtelijk systeem op maat voor het doen van audits. Je hebt 24/7 toegang tot belangrijke informatie, tips, rapportages en checklists. Dankzij het handige dashboard kun je alle informatie en rapportages vanuit één plek benaderen. Ook kun je met vragen via SenszIT altijd snel bij ons terecht.

Sensz maakt voedselveiligheid leuk

Bij Sensz geloven we dat een audit voedselveiligheid kleurrijker en leuker kan.

Dat is waar wij staan. Of je nu een groot aantal audits wilt laten doen of een enkele voedselveiligheid-audit nodig hebt, wij staan voor jouw bedrijf klaar. Daarbij werken we op een begrijpelijke en positieve manier. Communicatie is bij Sensz het sleutelwoord. Wij staan voor audits én advies. Want positieve communicatie draagt eraan bij dat alle medewerkers het proces kunnen omarmen, zodat de voedselveiligheid binnen je organisatie écht verbetert.

Voedselveiligheid ingewikkeld? Niet voor Sensz

Wij begrijpen dat jij geen tijd hebt om alle ontwikkelingen bij te houden. Daarom doen wij dat voor je als deskundige partij op dit gebied. We geven je op een begrijpelijke manier toelichting op de auditresultaten, zodat je nog eenvoudiger jouw verbeterproces in gang kunt zetten.

Voedselveiligheid saai? Ook niet

We hebben in de afgelopen jaren talloze creatieve manieren ontwikkeld om ons vak op een leuke en kleurrijke manier uit te leggen. Zeker aan de mensen die het op de werkvloer écht moeten doen. Dit blijkt uit de heldere uitleg die we geven over wat goed gaat en wat beter kan en uit de positieve energie (oftewel: met kleur) waarmee we de audits uitvoeren. Dit alles met bewezen resultaat!

Schakel Sensz in voor jouw audit voedselveiligheid

Kortom: voor een goede voedselveiligheid-controle in jouw bedrijf ben je bij ons aan het juiste adres.
Ook zeker zijn van een inspirerende partij die jouw audit HACCP uitvoert? Sensz pakt het voor je op!

Bel voor meer informatie naar 035-6780917 of stuur een bericht!

Contact opnemen

Vraag een offerte aan

Vraag hieronder je offerte aan voor jouw audit voedselveiligheid