Sensz gelooft in de kracht van samenwerking

Sensz gelooft in de kracht van samenwerking. Alleen zo kunnen we voedselveiligheid kwalitatief borgen als bedrijfsproces.
Wij kijken verder dan alleen onze eigen expertise of dat van onze directe klanten. Samen met klanten, ketenpartners en specialisten smeden we slimme partnerships. Inzet: processen continu optimaliseren en digitaliseren voor totale borging van alle voedselveiligheid-processen.

Sensz is sinds 2023 trotse partner van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Om de voedselveiligheid in de horeca verder te vergroten, krijgen leden van KHN speciale kortingen op onze pakketten voor het behalen én behouden van het keurmerk ‘Checkpunt Voedselveiligheid.

Maak kennis

Nutrilab is de betrokken partner van Sensz voor alle laboratorium activiteiten. We delen passie voor voedselveiligheid en een hoogwaardige dienstverlening.
Onze klanten zijn met ons partnership verzekerd van zowel inhoudelijke expertise als een bevlogen samenwerking.

Maak kennis

Sensz en de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV) werken exclusief met elkaar samen. De NCV heeft de Horeca Alliantie Glutenvrij opgericht, die het keurmerk ‘Lekker Glutenvrij’ voert. Deze delen zij uit aan die horeca-locaties waar je lekker én veilig glutenvrij kunt eten. Heel belangrijk voor iedereen met een glutenvrij dieet!

Maak kennis

Gullimex voorziet in de behoefte aan hygiëne, voedsel- & patiëntveiligheid. We leveren, installeren én onderhouden premium hardware en softwareplatformen waarmee onze klanten hun kritische processen realtime kunnen meten, registeren, beheersen en optimaliseren. Gullimex wil hierbij uitblinken in kennis, service en ondernemerschap.

Maak kennis

Horeko levert horeca software die ervoor zorgen dat jouw horecazaak efficiënter en winstgevender wordt. Dat doen we sinds 2009 elke dag met veel plezier. Bekijk eens Employee Manager en ons Kitchen Management systeem waarin jij als horeca ondernemer o.a. je HACCP en rendement gemakkelijk onder controle houdt.

Maak kennis