Over Sensz: voedselveiligheid en HACCP op een leuke en begrijpelijke manier

Welkom bij Sensz!

Bij Sensz draait alles om het levendig en kleurrijk maken van voedselveiligheid. We zijn al meer dan 20 jaar dé onafhankelijke autoriteit op dit gebied, ondersteunend voor een breed scala aan sectoren – van foodbedrijven en zorginstellingen tot gastvrijheidsorganisaties en retailers. We zetten ons in om jouw bedrijf te helpen de voedselveiligheid optimaal in te richten.

Ervaren in voedselveiligheid

Onze adviseurs zijn doorgewinterd in het uitvoeren van HACCP-audits en trainingen op duizenden locaties door heel Nederland. We zijn trots op onze samenwerkingen met toonaangevende namen zoals Ikea Food NL, HEMA, De Bijenkorf, en de Nederlandse Voedselbanken.

Plan een virtuele kennismaking

Dienstverlening die spreekt

Sensz staat bekend om onze dienstverlenende, positieve en pragmatische aanpak. We houden van duidelijke communicatie en korte lijnen, overtuigd dat we het beste resultaat behalen door nauw samen te werken met jou en je team. Onze missie is om jouw bedrijf vooruit te helpen op het gebied van voedselveiligheid.

HACCP begrijpelijk gemaakt

We maken HACCP begrijpelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. Onze aanpak ‘helder en kleurrijk’ is te zien in alles wat we doen, van onze audits tot onze duidelijke rapportages. Ons platform Sensz IT biedt een gebruiksvriendelijke omgeving waar je al jouw rapportages en adviezen gemakkelijk kunt terugvinden.

Schakel ons in

Checkpunt Voedselveiligheid van Sensz

Wij kunnen het Checkpunt Voedselveiligheid keurmerk verstrekken, een erkenning dat jouw organisatie voldoet aan de hoogste normen van voedselveiligheid. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft officieel aangegeven het Checkpunt Voedselveiligheid van Sensz te vertrouwen als onafhankelijk zelfcontrolesysteem (zie de NVWA-website).

Bij bedrijven die aan de norm van het Checkpunt Voedselveiligheid voldoen, oefent de NVWA verminderd toezicht uit. Het Checkpunt Voedselveiligheid is ondergebracht in de Stichting Waarborg Voedselveiligheid. Deze stichting verzekert bedrijven van jaarlijkse onafhankelijke, consistente en gespecialiseerde audits.

Andere certificeringen

Bij Sensz ben je voor voedselveiligheid aan een vertrouwd en deskundig adres.

  • Sensz is ISO 9001:2015 gecertificeerd;
  • Wij beschikken over kwalitatief hooggeschoolde auditoren en consultants.
  • Onze auditoren en consultants zijn breed opgeleid in het vak van kwaliteit, HACCP en kwaliteitscontroles.
  • Ook beschikken onze auditoren en consultants over deskundige kennis over deskundige kennis van HACCP, microbiologie en ISO-normeringen.
  • Sensz biedt via de Sensz Academy een groot palet aan e-learning en trainingsmogelijkheden.

Partner van Voedselbanken Nederland

Als maatschappelijk betrokken organisatie zijn we een onafhankelijke partner voor Voedselbanken Nederland, wat onze toewijding aan voedselveiligheid en gemeenschapsdienst onderstreept.

Klaar voor een check van jouw voedselveiligheid?

Wil je weten hoe het gesteld is met de voedselveiligheid binnen jouw organisatie? Wij staan klaar om onafhankelijk jouw situatie te beoordelen en te helpen verbeteren. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte, en laat ons jou helpen om van voedselveiligheid een gegarandeerd succes te maken.

Plan een virtuele kennismaking Offerte aanvragen