Over Sensz: voedselveiligheid en HACCP op een leuke en begrijpelijke manier

Sensz is dé onafhankelijke autoriteit op het gebied van voedselveiligheid en HACCP. Wij maken voedselveiligheid leuker en kleurrijker. Dat doen we voor een breed scala aan organisaties, zoals foodbedrijven, zorginstellingen, gastvrijheidsorganisaties, retailers, hotels en horecabedrijven. Wij helpen ook jouw bedrijf om de voedselveiligheid optimaal in te richten!

Meer dan 20 jaar ervaring in voedselveiligheid

Met onze ruim 20 jaar ervaring in voedselveiligheid is Sensz zeer ervaren. Onze adviseurs verzorgen op vele duizenden locaties in Nederland voedselveiligheid-audits, voedselveiligheidstrainingen en geven advies over omgaan met voedselveiligheid in de praktijk. Dat doen we voor organisaties als Ikea Food NL, HEMA, De Bijenkorf en de Nederlandse Voedselbanken.

Sensz is dienstverlenend, positief en pragmatisch. Wij houden van duidelijke communicatie en korte lijnen. Wij geloven namelijk dat we het beste resultaat behalen door nauw met jouw bedrijf en jouw team samen te werken.

Plan een virtuele kennismaking

Wij maken betere voedselveiligheid mogelijk

Het is onze missie om jouw bedrijf verder te helpen op het gebied van voedselveiligheid. Wij werken daarvoor als team nauw samen met jou en je collega’s. Jullie kennen je organisatie immers het beste. Daarom bouwen we graag samen aan een nieuwe voedselveiligheidscultuur. Wij houden altijd oog voor de praktijk en realiseren gegarandeerd jouw gewenste ambitieniveau op het gebied van voedselveiligheid. Sensz werkt al jarenlang samen met vele organisaties, die veilig voedsel ook belangrijk vinden. Kijk naar onze referentiepagina.

HACCP op een begrijpelijke manier

Sensz maakt voedselveiligheid begrijpelijk. Ons uitgangspunt ‘helder en kleurrijk’ is terug te zien in onze manier van werken. Bijvoorbeeld in onze communicatie tijdens de audits, in onze heldere uitleg over wat goed gaat en wat beter kan, en in onze positieve energie tijdens de audits.

In onze duidelijk leesbare rapportages zie je in één oogopslag wat de uitkomst is en waar verbeterpunten liggen. Via ons platform Sensz IT kun je jouw rapportage, checklists en adviezen altijd op één plek terugvinden. Verder denken we graag mee over goede communicatie richting je medewerkers.

Lees hier meer over onze Online Tooling!

Schakel ons in

Checkpunt Voedselveiligheid van Sensz

Sensz kan het Checkpunt Voedselveiligheid als keurmerk verstrekken. Wij verstrekken een certificaat en een keurmerksticker als een duidelijk en herkenbaar teken dat jouw instelling dit waarborg verdient. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft officieel aangegeven het Checkpunt Voedselveiligheid van Sensz te vertrouwen als onafhankelijk zelfcontrolesysteem (zie de NVWA-website).

Bij bedrijven die aan de norm van het Checkpunt Voedselveiligheid voldoen, oefent de NVWA verminderd toezicht uit. Het Checkpunt Voedselveiligheid is ondergebracht in de Stichting Waarborg Voedselveiligheid. Deze stichting verzekert bedrijven van jaarlijkse onafhankelijke, consistente en gespecialiseerde audits.

Andere certificeringen

Bij Sensz ben je voor voedselveiligheid aan een vertrouwd en deskundig adres.

  • Sensz is ISO 9001:2015 gecertificeerd;
  • Wij beschikken over kwalitatief hooggeschoolde auditoren en consultants.
  • Onze auditoren en consultants zijn breed opgeleid in het vak van kwaliteit, HACCP en kwaliteitscontroles.
  • Ook beschikken onze auditoren en consultants over deskundige kennis over deskundige kennis van HACCP, microbiologie en ISO-normeringen.
  • Sensz biedt via de Sensz Academy een groot palet aan opleiding- en trainingsmogelijkheden.
  • Sensz is een maatschappelijk betrokken organisatie. Zo zijn we voor Voedselbanken Nederland onafhankelijk partner op het gebied van voedselveiligheid.

Klaar voor een check van jouw voedselveiligheid?

Wil je weten hoe het ervoor staat met jouw niveau van voedselveiligheid?
Wij beoordelen graag geheel onafhankelijk jouw voedselveiligheid én geven je natuurlijk tips om die te verbeteren.
Laten we vrijblijvend virtueel kennismaken via Microsoft Teams of Zoom. Of vraag een gratis offerte bij ons aan.

Plan een virtuele kennismaking Offerte aanvragen