Sensz: jouw HACCP consultancy partner

Soms heb je behoefte aan advies op maat. Sensz staat voor je klaar met een team van specialisten om je te ondersteunen bij allerlei uitdagingen, zoals vermoedelijke voedselinfecties, leveranciersaudits, risicoanalyses of specifieke consultancyvraagstukken. Wij bieden deskundig advies op het gebied van HACCP. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Contact met Sensz

Onafhankelijk advies

Als autoriteit op het gebied van voedselveiligheid biedt Sensz onafhankelijk advies. Heb je een ervaren consultant nodig om je te helpen bij complexe vraagstukken over voedselveiligheid en HACCP-richtlijnen? Sensz staat als adviesbureau voedselveiligheid voor je klaar met jarenlange ervaring en actuele kennis van voedselveiligheidsprocessen en wetgeving. Laat ons jouw consultant zijn voor HACCP-richtlijnen, HACCP-plannen en HACCP-audits. Ontdek hoe we jou verder kunnen helpen!

Vermoedelijke voedselinfectie

Een voedselinfectie kan leiden tot maag- en darmproblemen door de consumptie van voedsel met schadelijke bacteriën, parasieten of virussen. Heeft een gast een voedselinfectie en wijst hij of zij jou als ondernemer aan? Of dreigt de gast je zelfs aansprakelijk te stellen? Sensz begeleidt je door het hele proces, inclusief duidelijke communicatie met de gast over het onderzoek en de resultaten. Neem contact op voor professionele begeleiding, want dit zijn zaken waar je op de juiste manier op wil reageren!

Leveranciersaudit

Bij het werken met nieuwe leveranciers is het wel zo fijn om afspraken te controleren en vast te leggen. Wil je namelijk zeker weten dat een nieuwe leverancier voldoet aan belangrijke voedselveiligheidsafspraken? Dan kunnen wij je helpen! Met een grondige leveranciersaudit door onze consultants weet je zeker dat de leverancier zich houdt aan de wetgeving en de gemaakte afspraken. Ontvang na de audit een overzichtelijk rapport met foto’s voor een compleet beeld van de werkwijze van de leverancier. Wel zo prettig!

Handboek Voedselveiligheid voor HACCP-richtlijnen

Bij Sensz bieden we heldere en kleurrijke handboeken die laten zien hoe je de HACCP-richtlijnen kunt naleven op een leuke manier. Krijg door middel van dit handboek op maat structuur en verhoog hiermee het niveau van jouw voedselveiligheid!

FSSC 22000

FSSC 22000 voor voedselveiligheid is een internationale standaard, erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI). Sensz begeleidt jouw organisatie naar certificering met een aanpak die gericht is op jouw specifieke situatie. Zo kunnen we samen de beste werkwijze bepalen! We analyseren en optimaliseren met jou je processen volgens de FSSC 22000-richtlijnen. Neem gerust contact op voor een samenwerking op maat of meer informatie. We staan voor je klaar!

Aanvraag offerte Consultancy vraagstukken

Vraag hieronder offerte aan


    Velden met een * zijn verplicht.