Sensz: jouw HACCP consultant

Natuurlijk heeft u soms behoefte aan advies op maat. Sensz heeft diverse specialisten om u te helpen bij allerhande vraagstukken, zoals een Vermeende Voedsel Infectie, een Leveranciersaudit, een Risico Analyse of specifieke consultancy vraagstukken. Wij staan je graag bij met consultancy rondom HACCP. Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Onafhankelijk advies

Sensz is de autoriteit als adviesbureau voedselveiligheid. Heb je behoefte aan een ervaren consultant die jou kan helpen bij uitdagende vraagstukken rondom voedselveiligheid en HACCP-richtlijnen? Sensz geeft onafhankelijk advies, gebaseerd op jarenlange ervaring en up-to-date kennis van voedselveiligheidsprocessen en bijbehorende wetgeving. Wij zijn graag jouw consultant op het gebied van HACCP-richtlijnen en kunnen ook een HACCP-plan voor je opstellen of een HACCP audit uitvoeren. Lees hoe we jou kunnen helpen.

Vermeende Voedselinfectie

Een voedselinfectie is een ontsteking van de maag en darmen, ontstaan door voedseI te eten met een ziekmakende hoeveelheid bacteriën, parasieten of virussen. Is je gast hierdoor getroffen en verwijt hij of zij jou onzorgvuldigheid? Of wil de gast je zelfs aansprakelijk stellen? Dat is ontzettend vervelend, zowel voor de gast als voor jou als ondernemer. Het vraagt om professionele begeleiding en onafhankelijk te onderzoek óf en zo ja hoe deze infectie in verband te brengen is met de dienstverlening in jouw zaak.

Sensz verzorgt het volledige traject voor jou als ondernemer. Inclusief zorgvuldige communicatie richting je gast over het verloop van het onderzoek en de uitkomst. Aarzel niet en neem contact op voor onze onafhankelijke, gespecialiseerde begeleiding.

Leveranciersaudit

Als je werkt met een nieuwe leverancier, moet je jullie afspraken controleren en aantoonbaar vastleggen. Wil je zeker weten dat een nieuwe leverancier bij je organisatie past en belangrijke voedselveiligheidsafspraken nakomt? Met een zorgvuldige leveranciersaudit door onze consultants weet je zeker dat de leverancier correct toepast wat in de wetgeving is vastgelegd en wat jullie op papier zijn overeengekomen.

De onafhankelijke en ervaren consultants van Sensz beoordelen de borging en naleving van het kwaliteitssysteem. Na de audit heb je door onze rapportage (inclusief foto’s) een compleet beeld van de werkwijze van de leverancier. Daarmee voldoe je aan de eisen voor leveranciersbeheersing in de wet.

Handboek Voedselveiligheid over naleving HACCP-richtlijnen

Een goed, bruikbaar naslagwerk voor je hele organisatie is een onmisbare basis om het proces van voedselveiligheid en de naleving van de HACCP-richtlijnen goed vast te leggen. Tenminste, op voorwaarde dat het handboek volledig, informatief en gemakkelijk weg te lezen is. Of beter nog: dat het inspirerend is. Laat dat maar aan het team van Sensz over! Onze handboeken maken duidelijk hoe je de HACCP-richtlijnen in de praktijk kunt naleven. Op een heldere en kleurrijke manier!

Bereik met een handboek van ons structuur en een verhoogd niveau van voedselveiligheid. Het handboek geeft een overzicht van alle geldende HACCP-richtlijnen. Kortom, het helpt jouw team! Neem contact met ons op voor een Handboek Voedselveiligheid op maat.

FSSC 22000

FSSC 22000 voor voedselveiligheid is een internationale standaard, erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI) en wereldwijd geaccepteerd door inkopers van voedingsmiddelen. FSSC 22000 is erop gericht voedselveiligheidsrisico’s binnen én buiten de organisatie te borgen. Omdat FSSC 22000 gebaseerd is op de ISO-norm, kan deze certificering worden geïntegreerd in andere ISO-normen.

De ervaren consultants van Sensz begeleiden jouw organisatie naar certificering, op basis van onze inhoudelijke én pragmatische aanpak. We nemen niet de norm, maar jouw organisatie als uitgangspunt. Graag analyseren en optimaliseren we jouw processen volgens de FSSC 22000-richtlijnen. Het team van Sensz houdt daarbij oog voor de praktijk en gelooft in samenwerking met jou en je collega’s. Neem contact op. Dan komen we samen tot het beste resultaat.

Aanvraag offerte Consultancy vraagstukken

Vraag hieronder offerte aan