Dé onafhankelijke autoriteit op het gebied van voedselveiligheid
Hygiënecode voor de voedselverwerkende industrie
Hygiëne is altijd de hoogste prioriteit voor organisaties die levensmiddelen produceren in de voedselverwerkende industrie. Alle bedrijven die levensmiddelen produceren, bewerken, transporteren en/of opslaan zijn verplicht om een HACCP systeem in te voeren. Het certificeren van personen is daarbij een vereiste. Kies voor ons e-learning cursuspakket HACCP voor de Voedselverwerkende industrie voor comfort en snelheid met een online cursus en online eindtoets.
Inhoud cursus van Hygiënecode voor de voedselverwerkende industrie
€ 69,00 exclusief BTW
Doelstelling:
Na het volgen van de online HACCP cursus bent u in staat de HACCP regels en methode toe te passen en te werken in de voedselverwerkende industrie. In deze training wordt aandacht besteed aan persoonlijke hygiëne, schoonmaken, risico’s en hygiënisch werken.
Doelgroep:
Voor medewerkers die nog niet eerder het HACCP certificaat hebben behaald en gaan werken bij een organisatie die voedingsmiddelen produceren, distribueren, verwerken.
Talen: Nederlands
Cursusduur: Ca. 2 uur
Cursuspakket:
• 4 e-learning modules inclusief een oefentoets per module
• Online naslagwerk
• Online eindtoets
Cursusinhoud:
• Belang van hygiëne
• Wat is onveilig voedsel
• Hygiënisch werken
• Aan de slag met HACCP
Online eindtoets:
Na de online trainingsmodules wordt de HACCP Voedselverwerkende industrie cursus afgesloten met een eindtoets.
Certificaat:
Iedere cursist die is geslaagd voor de eindtoets ontvangt een deelname-certificaat in zijn/haar profiel.
Geldigheid bewijs van deelname:
Het certificaat is voor onbepaalde tijd geldig.