FAQ

FAQ Cursussen

Wat is de geldigheid van het HACCP Training certificaat?

Het HACCP Training certificaat is geldig voor onbepaalde tijd. Indien er een nieuwe release van de training wordt uitgebracht, vanwege gewijzigde wetgeving, raden wij sterk aan deze training opnieuw te volgen. Je zult hiervan tijdig op de hoogte worden gebracht. Mocht je dit niet willen, stuur dan een e-mail aan hector@sensz.nl. Om je kennis op peil te houden raden we je aan de cursus 1 keer per jaar te volgen.

Wat is de geldigheidsduur van de cursus?

De cursus heeft een geldigheidsduur van maximaal 1 jaar na inschrijving. Dus als je de cursus niet binnen 1 jaar start ben je het cursusgeld helaas kwijt.

Hoeveel vragen moet ik juist beantwoorden om te slagen?

De toets bestaat uit 70 stellingen en daarvan moeten er 56 goed zijn om te slagen. Je krijgt twee kansen om het certificaat te halen.

Kan ik de cursus annuleren?

Wij hanteren de volgende annuleringsregeling:

Bij annulering ná inschrijving ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd. Stuur een e-mail naar hector@sensz.nl.

Als je eenmaal hebt ingelogd (al dan niet met een toegangscode om een account aan te maken), of de cursus hebt gestart, ben je helaas de volledige kosten van de cursus verschuldigd.

In welke talen zijn de HACCP cursussen beschikbaar?

De HACCP Horeca cursus is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. De HACCP Zorg cursus, HACCP STOR cursus en de HACCP Tankstation cursus zijn alleen beschikbaar in het Nederlands.

Wat gebeurt er nadat ik mij heb ingeschreven?

Na inschrijving en betaling ontvang je een e-mail met de inloggegevens voor de gekozen HACCP Training en kun je meteen aan de slag.

Wat doen wij met jouw persoonsgegevens?

Sensz doet er alles aan om jouw privégegevens ook echt privé te houden. Wanneer je bij ons een cursus hebt gekocht wil je natuurlijk niet dat mensen er met jouw persoonsgegevens vandoor gaan.
We vragen wel gegevens van je, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken lees je in onze privacyverklaring. Ook zie je wat je rechten zijn, wie toegang heeft tot je data en hoe lang we je gegevens bewaren.

Hoe ontvang ik mijn HACCP cursus certificaat?

Nadat je geslaagd bent voor het examen krijg je toegang tot het digitale certificaat dat je vervolgens via de PDF viewer in je browser kunt downloaden of printen.

Hoe kan ik mijn behaalde certificaat opnieuw downloaden?

Log in op de portal van je cursus in met je e-mailadres en wachtwoord.
Navigeer naar je profiel en klikt op ‘Resultatenoverzicht’:
Vervolgens klikken op ‘Certificaten’
Klik op het certificaat.
Het PDF certificaat opent zich in de browser.
Je kunt vervolgens het certificaat downloaden via downloadmogelijkheid browser

Hoe kan ik betalen?

Je kunt kiezen uit diverse betalingsmogelijkheden. Je kunt door middel van iDeal, creditcard, dan wel op basis van een factuur betalen (alleen bij meer dan 5 inschrijvingen). Na ontvangst van de betaling ontvang je per e-mail je inloggegevens. Betaal je via een factuur dan ontvang je de factuur binnen een week per e-mail. Je kunt dan het openstaande bedrag overboeken naar Sensz. Nadat de betaling is ontvangen krijg je per e-mail de inloggegevens voor al de aangemelde cursisten.

Kan ik tussendoor de cursus stoppen en later verdergaan?

Dat kan! Het is wel te adviseren om de cursus in één keer te doorlopen. Dan zit je goed in de materie en is de kans van slagen des te groter!

Waar vind ik inlogpagina voor de HACCP cursussen?

Je kunt inloggen via deze pagina voor de HACCP Horeca cursus.

Je kunt inloggen via deze pagina voor de HACCP Zorg cursus.

Je kunt inloggen via deze pagina voor de HACCP STOR cursus.

Je kunt inloggen via deze pagina voor de HACCP Tankstations cursus.

Je hebt echter wel je toegestuurde inloggegevens nodig.

Kan ik de cursus op een tablet of smartphone volgen?

Dat is mogelijk, maar we adviseren je om hem op een computer of laptop te maken.

Waar kan ik terecht als ik problemen heb met inloggen?

Je inloggegevens ontvang je via een e-mail van Hector. Wanneer je niet meer kunt inloggen ben je misschien je wachtwoord vergeten. Gebruik hiervoor de wachtwoord vergeten link op de inlogpagina.

Hoe lang duurt de cursus, en hoe lang mag ik erover doen?

Wanneer je de cursus in één keer doorloopt, inclusief kennistoets, ben je ongeveer 3  uur bezig.

Je hebt 1 jaar de tijd om de cursus af te ronden inclusief de kennistoets. Daarna vervalt de licentie.

Is de cursus conform de wettelijke richtlijnen?

Ja, de cursus zijn gebaseerd op de desbetreffende Hygiënecode. Bij Sensz controleren we jaarlijks de beschikbare wetgeving en of er wijzigingen zijn. Hierdoor is de cursus altijd up-to-date en voldoet deze aan de richtlijnen.

Is een HACCP cursus verplicht?

Het is verplicht om een training of een instructie te krijgen over de hygiënecode. Onze cursus is hier perfect voor geschikt!