Sensz en Gullimex

Sensz en Gullimex werken al jarenlang samen, aanvullend aan elkaar, in het ontzorgen van klanten rondom voedselveiligheid en HACCP.
In deze samenwerking is Gullimex specialist op het gebied van meet- en monitoringsinstrumenten én de digitale registratietool RmoniWeb (voorheen MyCCP). Hiermee ondersteunt Sensz met advies, begeleiding en training in het proces van voedselveiligheid.

Deze krachtige samenwerking, wat voor onze klanten betekent dat zij aanvullend en op hoog niveau worden ontzorgd door de uitstekende techniek van Gullimex, kan het beste worden toegelicht met de volgende oplossingen:

Software, service en meetinstrumenten voor (temperatuur)registraties
Met de oplossingen van Gullimex kun je de processen in je organisatie gemakkelijk digitaliseren. Gullimex is met RmoniWeb de marktleider op het gebied van digitaliseren van HACCP-registraties, schoonmaaklijsten en andere lijsten. Met RmoniWeb kun je de processen compleet digitaal borgen en krijg je altijd en overal real-time online inzicht in de status van de registraties.
Temperatuurregistratie vindt automatisch plaats via gekoppelde meetinstrumenten, zoals sensoren en (bluetooth) thermometers. Gullimex beschikt over een serviceorganisatie waar ook het onderhoud aan de verschillende meetinstrumenten wordt verzorgd.

Ontzorging: one-stop-shop
Door onze nauwe samenwerking, maken we het mogelijk dat Sensz je voorziet van het juiste advies rondom je vraagstuk en Gullimex vervolgens de fysieke oplossing levert in de vorm van bijvoorbeeld hardware of meetinstrumenten. Hierdoor hoef je als klant niet met meerdere partijen samen te werken om een totaaloplossing te verkrijgen.
Niet alleen werk je met één partij samen, je werkt ook in één systeem. Er is een koppeling tussen het portal van Sensz (SenszIT) en Gullimex (RmoniWeb). Zo werk je niet met meerdere systemen naast elkaar en houd je gemakkelijk overzicht. Daarnaast is RmoniWeb bekend bij alle auditoren van Sensz, waardoor je verzekerd bent van een soepele audit op locatie bij de klant.

Ben je al klant bij Sensz en heb je behoefte aan de stap naar het digitaal registreren? Jouw contactpersoon bij Sensz regelt het van A tot Z. Ben je klant bij Gullimex en wil je advies over voedselveiligheid? Jouw contactpersoon bij Gullimex treedt in overleg met Sensz voor het antwoord of voorziet je zelfs van een volledig plan van aanpak.