Sensz en Gullimex

Innoveren hoort bij Gullimex. MyCCP is hét platform om volledig inzicht te krijgen in kritische processen en jouw kwaliteit te waarborgen, is hiervan het juiste voorbeeld. Met deze digitale oplossing voor jouw HACCP verplichtingen ben je af van papieren administratie en kun je eenvoudig met een bluetooth thermometer de meting uitvoeren, die vervolgens direct in de app staat geregistreerd. Eenvoudig en snel heb je volledig inzicht of je voldoet aan al je meet- en registratieverplichtingen.

Gullimex introduceerde haar eerste digitale voedselthermometer in 1982. Het bedrijf is uitgegroeid tot marktleider op gebied van voedselveiligheid, dé HACCP-specialist van Nederland en kennispartner op het gebied van BRC / FSSC 22000. Omdat Gullimex klanten de zekerheid biedt dat alle processen voldoen aan voorwaarden van constante kwaliteit, optimale hygiëne en veilige productie.

Gullimex levert daarvoor een breed assortiment aan hoogwaardige meetinstrumenten voor voedselveiligheid van o.a. Hygiena, AMETEK MOCON, Ebro of TempWeb. En het biedt een zeer hoog gewaarde proactieve ondersteuning via kalibratieservice en onderhoud. Daarnaast biedt onze oplossing MyCCP de mogelijkheid om het voedselveiligheidsproces volledig digitaal te borgen.

De eerste digitale voedselthermometers introduceerde Gullimex bij de slager, bakker en de vis- en groentedetaillist. Inmiddels biedt de onderneming een breed scala aan goedgekeurde HACCP thermometers, infrarood thermometers en loggers voor omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid.

En daar blijft het niet bij. Vele klanten zijn inmiddels ook dankbare gebruikers van de kenmerkende gele verzendkoker om meetinstrumenten op te sturen voor de unieke kalibratieservice van Gullimex. De jaarlijkse kalibratie en onderhoudsbeurt helpt klanten om certificaten actueel te houden en apparaten in goede staat.

Sensz en Gullimex zijn een partnerschap aan gegaan, waarbij voedselveiligheid de verbindende factor is en de app van Gullimex wordt ondersteund door Sensz, als zijnde een alternatief op de papieren processen. Op basis van de jarenlange uitstekende ervaring van Sensz met de producten van Gullimex, zal Sensz deze oplossing ook aanbieden aan haar klanten.

Voor meer informatie kijk op www.gullimex.com