Horeko Employee Manager

Jouw rooster….makkelijk gemaakt ?
Ga voor een betere personeelsplanning en grip op je personeelskosten. Horeko Employee Manager maakt het je makkelijk.

Online roosteren
Een goed rooster is van heel veel dingen afhankelijk. Hoeveel mensen zijn er nodig? Wie is er beschikbaar? Heeft iemand plus- of minuren? Met Horeko Employee Manager heb jij in één overzicht de beschikbaarheid van medewerkers en het rooster wat je moet vullen.

Urenregistratie
Uren registreren doen medewerkers gewoon zelf. In- en uitklokken gebeurt met vingerafdruk op de Timekeeper of via de mobiele app. Jij hebt gelijk een digitaal overzicht van de gewerkte uren. Plus-, min-, en vakantie-uren worden gelijk verrekend. Zo eenvoudig is het.

Mobiele app
De Horeko App – gratis te downloaden voor Android en iPhone – is de directe lijn met je medewerkers. Zij geven hun beschikbaarheid en vrije dagen door. Jij publiceert het rooster en dit komt gelijk in hun agenda. Onderling diensten ruilen regelen ze ook in de app.
En nog veel meer handige functies:
·       Coronaproof inklokken
·       Nieuwsbrieven
·       Koppeling met HR pakket
·       Documentbeheer

Prijzen Employee Manager
Al vanaf € 40 per maand.

Horeko Kitchen Manager

Organiseer je keuken ?‍?
Denk je dat je meer rendement uit je keuken kan halen? Met Horeko verbeter je al snel je rendement met 2% of meer. Probeer Horeko zelf 30 dagen vrijblijvend. Je demo stopt automatisch en je zit nergens aan vast.

Receptuurbeheer
Alle recepten digitaal beschikbaar via ons scherm, de Horeko Operator. In één oogopslag de ingrediënten, bereiding én foto’s van opmaak beschikbaar. Met de optie receptuurbeheer gaat geen recept en calculatie meer verloren.
Kostprijsberekening
Vanuit de recepten bereken je heel eenvoudig je kostprijs. Koppel Horeko Kitchen Manager met je leveranciers en werk altijd met actuele prijzen. Voer de gewenste afvalpercentage en brutomarge in en je krijgt de ideale kaartprijs.

HACCP-registratie
Je HACCP altijd op orde. Maak 1 keer de HACCP-taken aan en ze komen op het juiste moment naar voren op de Horeko Operator. Werk de taken af in de keuken en ze zijn gelijk goed geregistreerd.
En nog veel meer handige functies:
·       Allergenendeclaratie
·       MEP-registratie
·       Houdbaarheidslabels
·       Multi-site support
·       Dervingsregistratie

Prijzen Kitchen Manager
Al vanaf €99 per maand.

Probeer Horeko 30 dagen vrijblijvend
Probeer Horeko Employee en/of Kitchen zelf 30 dagen vrijblijvend. Je demo stopt automatisch en je zit nergens aan vast. Meld je aan via het contactformulier onder aan deze pagina.

Horeko B.V.
Spaceshuttle 60
3824 ML Amersfoort

info@horeko.com
+31 (0) 88-7119711

Ontdek wat Horeko voor jou kan doen

Je eerste stap naar meer rendement

Probeer Horeko 30 dagen gratis! (Je zit nergens aan vast)