Nutrilab

Voedselveiligheid binnen foodbedrijven kan een uitdaging zijn. Met een klantgerichte aanpak en investeringen in kennis en technologie heeft Nutrilab zich kunnen ontwikkelen als partner in voedselveiligheid. Het vak van voedselveiligheid vraagt soms een gespecialiseerde analyses en ondersteuning. Nutrilab is zeer ervaren in high-end analyses en advisering rondom productkwaliteit en veiligheid.

Nutrilab heeft zich ontwikkeld als partner voor bedrijven en organisaties actief in de verwerking, productie en controle van voedingsingrediënten en –producten. Voor voedingsbedrijven is de kwaliteitsbeheersing gebaseerd op verschillende richtlijnen als 2073/2005/EG, 1169/2011/EG en 1881/2006/EG. De richtlijnen zijn opgesteld om de voedselveiligheid binnen de samenleving te garanderen. De normen schrijven voor waar een product aan dient te voldoen en hoe informatie weergegeven dient te worden richting de consument. Door een breed scala aan analyses en diensten is het voor Nutrilab mogelijk de totale kwaliteitsbeheersing van voedingsbedrijven te verzorgen.

Nutrilab is geacrrediteerd door de Raad van Accreditatie (RvA) en kent een geborgd kwaliteitssysteem dat zorgt voor betrouwbare resultaten voor onze klanten.

Samen met de betrokkenheid en betrouwbaarheid in de dienstverlening maakt dit een partnership met Sensz waar onze klanten te allen tijde op kunnen terugvallen en op kunnen vertrouwen.

Website Nutrilab