Onze voedselveiligheid audits: meer dan alleen een checklist

Bij Sensz brengen we al meer dan twee decennia voedselveiligheid tot leven met een scala aan HACCP audits, ontworpen om niet alleen te voldoen aan regelgeving maar om écht het verschil te maken binnen jouw organisatie. Onze benadering is helder, kleurrijk en altijd gericht op verbetering. Hier is wat we bieden:

  • Sensz voedselveiligheid audit: Onze audit waarbij we diep duiken in jouw processen om te zorgen dat alles tip-top in orde is.
  • Audit waarborg voedselveiligheid: Gericht op het voldoen aan specifieke, vaak hogere standaarden van voedselveiligheid.
  • Interne audit: Een gedetailleerde interne controle om te zorgen dat jouw team op één lijn zit en de voedselveiligheidspraktijken consequent toepast.
  • Virtuele audit: Flexibel en effectief, deze audit wordt op afstand uitgevoerd maar met dezelfde strenge normen.
  • Glutenvrije audit: Speciaal voor degenen die zich richten op veilige productie van glutenvrije producten.

Een cultuur van voedselveiligheid

Bij Sensz geloven we sterk in het creëren van een voedselveiligheidscultuur. Onze auditoren zijn niet alleen deskundig in HACCP-audits, maar blinken ook uit in communicatie en het geven van duidelijke, bruikbare feedback. Wij zien audits niet alleen als een controlemechanisme, maar als een kans om te leren, te verbeteren en het hele team te betrekken bij het voedselveiligheidsproces.

Procesborging met Sensz

Ons systeem is ontworpen om voedselveiligheid voor iedereen begrijpelijk en toepasbaar te maken. Dit bereiken we door:

  • Heldere uitleg: Tijdens de audits leggen we duidelijk uit wat goed gaat en wat beter kan, altijd met een positieve insteek.
  • Kleurrijke rapportages: Onze rapportages zijn visueel, aantrekkelijk en makkelijk te begrijpen, met duidelijke actiepunten en verbetervoorstellen.
  • Sensz IT Klantportal: Direct na een audit is de voorlopige score zichtbaar en de definitieve uitslag volgt snel, compleet met een gedetailleerde rapportage en actielijst, allemaal toegankelijk via ons klantportal.

Jouw partner in voedselveiligheid

Bij Sensz transformeren we de noodzaak van HACCP in een kans voor groei en verbetering. Klaar om samen met ons de uitdaging aan te gaan en te werken aan jouw voedselveiligheid? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag een offerte aan. Laten we samen werken aan een veiligere en kleurrijke voedseltoekomst!