De Sensz aanpak – van kennismaking tot continu verbeteren

Welkom bij Sensz!

Bij Sensz maken we de complexiteit van voedselveiligheid en HACCP niet alleen begrijpelijk, maar ook leuk. Hoe we dat doen? Door een mix van deskundigheid, informele communicatie en een snufje humor. In dit artikel nemen we je mee door ons unieke proces van implementatie tot evaluatie, gericht op het optimaliseren en vereenvoudigen van voedselveiligheid binnen jouw organisatie.

Sensz site

Fase 1: Implementatie – Het fundament leggen

Elk groot project begint met een stevige basis en bij ons is dat de kennismaking. We zorgen dat we alle sleutelfiguren ontmoeten en stellen per opdrachtgever een vast aanspreekpunt beschikbaar. Onze communicatie is als een goed recept: helder, smakelijk en met ruimte voor vragen. Het doel? Een samenwerking waarbij iedereen zich betrokken voelt.

Met SenszIT richten we een digitale omgeving in die zo gepersonaliseerd is, dat het lijkt alsof het speciaal voor jouw bedrijf is ontworpen. Hiermee krijg je strategische, tactische en operationele inzichten die je helpen de controle te houden over de voedselveiligheid en kwaliteit binnen jouw organisatie.

Fase 2: Nulmeting – De thermometer erin!

Voordat de echte actie begint, meten we de temperatuur. We starten met een nulmeting om het huidige niveau van voedselveiligheid vast te stellen. Dit is niet zomaar een check-up; het is het startpunt voor verbetering. Op basis van deze meting adviseren we over de frequentie van HACCP audits, de benodigde e-learning, trainingen en de ideale communicatiestijl. Samen met jou zetten we de doelen helder op papier.

Fase 3: Structurele dienstverlening – Het menu uitbreiden

Na de nulmeting is het tijd om onze diensten officieel te maken. Of je nu kiest voor audits, trainingen, het schrijven van handboeken of onze digitale tools, wij zorgen voor een op maat gemaakte dienstverlening die past bij de unieke behoeften van jouw organisatie. De communicatiematrix die we opstellen is een kleurrijk raamwerk dat meebeweegt met jouw wensen.

Fase 4: Uitvoering en rapportage – Kleurrijk en inzichtelijk

Onze audits zijn meer dan een routinecheck. Elk auditrapport is een kleurrijk en duidelijk document. Ze bevatten foto’s en praktische adviezen die je helpen de voedselveiligheid binnen je organisatie te beoordelen en te verbeteren. Cruciaal hierbij is het actieplan dat we opstellen om ervoor te zorgen dat we niet alleen controleren, maar ook continu verbeteren.

Fase 5: Evaluatie en vooruitgang – Samen sterker

Na elke audit volgt een evaluatie. Samen met jouw vaste aanspreekpunt bij Sensz duiken we diep in de resultaten en plannen we de volgende stappen. Onze aanpak is gericht op een duurzame verbetering van de voedselveiligheidscultuur binnen jouw bedrijf. Doelstellingen worden niet alleen geëvalueerd, maar ook bijgesteld waar nodig om altijd de beste resultaten te garanderen.

Sensz aanpak evaluatie

Continu verbeteren – omdat stilstaan geen optie is

Bij Sensz stopt het niet bij de implementatie. Voedselveiligheid is een dynamisch vakgebied dat continu aandacht vraagt. Daarom blijven we betrokken bij jouw organisatie en passen we de dienstverlening aan als jouw behoeften of de regelgeving veranderen. Samen zorgen we ervoor dat jouw voedselveiligheid altijd van topniveau is.

Sensz: jouw partner in voedselveiligheid

Bij Sensz zetten we ons in om voedselveiligheid een levend onderdeel van je organisatie te maken. Met een persoonlijke, speelse en deskundige benadering breken we het ijs rondom een serieus thema als HACCP, zodat iedereen binnen jouw organisatie met een glimlach de belangrijkheid van veilig voedsel omarmt. Ben je klaar om samen met ons de voedselveiligheid in jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact op en laat ons jou begeleiden binnen de voedselveiligheid!

Ontdek meer over hoe wij te werk gaan en wat we voor jou kunnen betekenen op onze website. Samen maken we voedselveiligheid niet alleen noodzakelijk, maar ook leuk!

Sensz referenties

TO TOP