Legionella preventie in optima forma door samenwerking van Sensz & Biolab

Veel klanten van Sensz hebben te maken met wettelijke verplichtingen rondom legionella preventie. We krijgen er dan ook vaak vragen over. Het is de visie van adviesbureau voedselveiligheid Sensz focus te geven aan onze kernkwaliteit, dus aan voedselveiligheid. Voor de aandachtsgebieden eromheen, werken we met de beste specialisten. En daarvoor gaan we niet over één nacht ijs. Wij zoeken onze partners met veel aandacht om er zeker van te zijn dat onze klanten verzekerd zijn van de beste kwaliteit en dienstverlening.

BioLab (www.biolab.nl) is een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau, gevestigd in Krimpen aan den IJssel en  gespecialiseerd in wateronderzoek, luchtonderzoek en asbestonderzoek. Biolab zal met eigen gekwalificeerd personeel de werkzaamheden uitvoeren.

Dus…heb je te maken met wettelijke verplichtingen rondom legionella? Dan is het een goed idee om Sensz hiervoor te benaderen. We leggen een snel en pragmatisch lijntje met Biolab en zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Met de deskundigheid, professionaliteit en dienstverlening zoals je dat van ons gewend bent. En met plezier!

Bel ons op 035 – 678 09 17. Of mail servicedesk@sensz.nl

Sensz referenties

TO TOP