Sensz voor de derde termijn gekozen als kwaliteitspartner van de Rijksoverheid

Sensz opnieuw kwaliteitspartner van de Rijksoverheid!

De afgelopen 8 jaar is Sensz de trotse partner van de Rijksoverheid geweest voor het uitvoeren en ondersteunen bij kwaliteitsaudits van cateringlocaties. We ondersteunen onder andere locaties van de politie, kazernes van Defensie, restaurants van de Belastingdienst, Penitentiaire Inrichtingen (zoals gevangenissen formeel worden genoemd) en zelfs het hoofdkantoor van de NVWA!

Nu kunnen wij met veel trots vertellen dat Sensz voor de derde termijn is gekozen voor het uitvoeren van kwaliteitsaudits, zowel voor catering als koffieautomaten. We kijken er weer met veel plezier naar uit om de kwaliteit van al deze locaties te toetsen en te leren van de indrukwekkende complexiteit die de Rijksoverheid met zich meebrengt.

Wat doet Sensz allemaal voor de Rijksoverheid?

Onze auditoren zijn dagelijks druk in de weer met audits op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Bij de Rijksoverheid gaat ons werk nog verder. Naast het checken van voedselveiligheid kijken we ook naar veel andere zaken. Zo beoordelen we bijvoorbeeld:

  • Technische toets: Hier beoordelen de auditoren naast voedselveiligheid ook op kwaliteitseisen, maatschappelijk verantwoord inkopen en duurzaamheid.
  • Assortimentstoets: Hoe is het met de beschikbaarheid van het assortiment. Zijn er voldoende producten aanwezig? Kloppen de prijzen zoals afgesproken met de opdrachtgever?
  • Gezonde eetomgeving: De eisen die aan bod komen binnen de gezonde eetomgeving (van het Voedingscentrum) worden op een professionele manier beoordeeld door de auditor.
  • Microbiologische controle: de auditoren kunnen product- en oppervlaktemonsters meenemen van risicovolle producten en/of oppervlakten.

Nieuw: warme drankenautomaat!

Niet alleen in de keukens kunnen onze auditoren professioneel advies geven, maar ook als het gaat om warme drankenautomaten is ons team in staat om een helder en kleurrijk advies te geven. Zo toetsen we de hygiënische staat van de apparaten, het assortiment dat gevoerd wordt én of alle ingrediënt specificaties goed kloppen. Bijvoorbeeld of de juiste grammages koffie worden gevoerd, of alle afgesproken functionaliteiten aanwezig zijn en of de juiste allergenen informatie aanwezig is.

Leuk feitje

Wist je dat er binnen de overheid ontzettend veel automaten worden vervangen door waterbars? Allemaal om de gezondheid van de medewerkers van de overheid te bevorderen!

 

Vrijblijvend contact opnemen

Sensz referenties

TO TOP