Nieuwe naam! Waarborg Voedselveiligheid wordt Checkpunt Voedselveiligheid

Al sinds 2010 voerde Sensz haar keurmerk het ‘Waarborg Voedselveiligheid’, officieel aanvaard door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). Sensz behoort hiermee tot de selecte groep private inspectiebureaus in Nederland die een door de NVWA geaccepteerd controlesysteem toepassen bij alle bedrijven die voedsel leveren aan consumenten.

Tot 1 juni 2022  hebben alle geaccepteerde bureaus een eigen keurmerk of label gevoerd. Voor het vergroten van de herkenbaarheid, is vanaf 1 juni 2022 een nieuwe naam en een nieuw beeldmerk van toepassing verklaard, namelijk het Checkpunt Voedselveiligheid.

Dit betekent dat de naam Waarborg Voedselveiligheid zal komen te vervallen. Overigens betreft dit alleen de naam en het logo van ons beeldmerk; er verandert verder niets. De inhoud en de systematiek van ons keurmerk blijft ongewijzigd.

Steeds meer mooie organisaties hebben gekozen voor het behalen van dit belangrijke keurmerk. Het toont immers aan dat de voedselveiligheid in hun organisatie topprioriteit heeft. Wij zijn er trots op dat jullie ons keurmerk hebben behaald, vanaf nu dus verdergaand onder de nieuwe naam Checkpunt Voedselveiligheid. Heb je jouw organisatie nog niet aangemeld en wil je ook graag dit keurmerk behalen? Bel ons op 035 – 678 09 17 of lees meer op deze pagina

Sensz referenties

TO TOP