Samenwerking Sensz en Visma PlusPort

Sensz en Visma PlusPort werken samen aan een nieuwe leeromgeving

Sensz en Visma PlusPort werken samen aan een nieuwe leeromgeving voor klanten van Sensz, met zowel een e-learning platform als een training portal voor gewenste trainingen op locatie. Een prachtige ontwikkeling om iedereen in staat te stellen om voedselveiligheid, en de toepassing ervan in de praktijk, beter te gaan begrijpen. Daarnaast is er ook veel aanbod op het gebied van kwaliteit en veiligheid, zoals e-learnings op gebied van VCA of sociale hygiëne.

Voor alle relaties van Visma PlusPort wordt de samenwerking in bijgaande blog heel helder uitgelegd!

Wie is Sensz?

Sensz is een onafhankelijke autoriteit als adviesbureau voedselveiligheid en maakt al meer dan 20 jaar op vernieuwende wijze voedselveiligheid helder, kleurrijk en begrijpelijk voor haar klanten. Het bedrijf bedient klanten in verschillende branches, zoals foodbedrijven, zorginstellingen, gastvrijheidsorganisaties, retailers, hotels en horecabedrijven en helpt ze om de voedselveiligheid optimaal in te richten. Sinds kort werkt Sensz samen met Visma Plusport aan de leeromgeving voor klanten. Rosmaryn Wesselman, eigenaar en Managing Director van Sensz vertelt er meer over.

Hoe successen te behalen met een opleidingsprogramma?

“Wijwerken met onze klanten samen aan voedselveiligheid en begeleiden ze naar het gewenste niveau ervan. Hierbij streven wij structureel naar een hoger niveau voor voedselveiligheid dan de wettelijke basis, want het afbreukrisico voor een goede naam is simpelweg te groot. Prestigieuze bedrijven benoemen de voedselveiligheid in hun onderneming niet voor niets als topprioriteit. Sensz maakt in nauwe samenwerking met klanten een plan op maat om een hoog niveau van voedselveiligheid te realiseren, en brengt dat vervolgens tot uitvoer.” vertelt Rosmaryn enthousiast.

“Wij halen alles uit de kast om de voedselveiligheid bij onze klanten zo snel mogelijk op hoog niveau te borgen. Eigenlijk bieden wij alles wat nodig is om het gewenste niveau te behalen en behouden. Middels een onafhankelijke audit monitoren we de situatie op locatie. Met pragmatische handboeken en goede maatwerk trainingen, aangevuld met uitstekende e-learnings, ondersteunen we de medewerkers op alle locaties en bouwen we structureel aan een essentieel fundament. Met het opleidingsprogramma, aangevuld met hun inzet en toewijding, realiseren we successen op het gebied van voedselveiligheid.”

Een e-learning platform is cruciaal

De auditoren, trainers en consultants van Sensz verzorgen op vele locaties in Nederland ‘voedselveiligheid’ audits & trainingen en geven advies over omgaan met voedselveiligheid in de praktijk. Om het hoge niveau van dienstverlening van Sensz ook daadwerkelijk aan haar klanten te bieden en om de ontwikkelingen in de markt bij te houden, is continue innovatie noodzakelijk. Het e-learning platform van Visma PlusPort is daarbij een belangrijke tool geworden. Via zowel de website van Sensz als via het live-platform worden e-learnings op het gebied van voedselveiligheid aangeboden aan klanten van Sensz, maar klanten kunnen zich ook direct online inschrijven voor gewenste trainingen op locatie.
Rosmaryn ziet veel verschillende voordelen aan het platform: “Het is om te beginnen bijzonder prettig om samen te werken met een partner die specialist is op het gebied van LMS software en een totaaloplossing biedt voor leren en ontwikkelen, want dat is precies wat Sensz haar klanten graag wil bieden op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Zo hoefde ik geen consultants vrij te maken om hier veel tijd in te steken, die kunnen hun aandacht namelijk veel beter direct besteden aan onze klanten. Natuurlijk was het een behoorlijk project om deze enorm mooie uitbreiding van de grond te krijgen. Visma Plusport heeft hele goede ondersteuning gegeven en we zijn enorm trots en blij met het resultaat.”

Sensz referenties

TO TOP