Waarom Sevagram in Limburg onze e-learning aanbiedt aan haar medewerkers

Wij zijn trots op de goede reviews van onze klanten! Lees mee waarom Sevagram, een grote zorgorganisatie in Limburg, onze e-learning aanbiedt aan haar medewerkers om hun kennis te vergroten op het gebied van voedselveiligheid.
Wil je meer weten over onze HACCP e-learnings of mogelijkheden voor een klassikale HACCP training voor jouw bedrijf?
Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 035 678 09 17.

Nieuwe e-learning ‘Haccp in de Zorg’ Gasterie

Organisaties, zoals Sevagram, die de Planetree Mensgerichte Zorg Certificering hebben verdiend, tonen aan dat zij doorlopend een organisatiecultuur creëren waarin patiënten/cliënten, naasten, medewerkers en de gemeenschap actief betrokken worden om de algehele gezondheid en het welzijn te verbeteren.
We zijn en blijven actief om al onze medewerkers hun kennis te vergroten, en of bij te spijkeren. Dit in het kader om onze facilitaire organisatie toekomstbestendig te verankeren. Tevens sluit dit goed aan met het nieuw te ontwikkelen Leerhuis t.b.v. de Formule Eten, Drinken en Winkels. Wij adviseren en helpen jullie hier graag bij!
Vanaf 15 oktober 2021 zijn we met Sensz de 1e oriënterende gesprekken gestart, nu medio mei 2022, mogen we met trots verkondigen dat we een waardige opvolger gevonden hebben van de vorige aanbieder e-learning Instructiefilm.nlVoedselveiligheid lastig?
Sensz helpt de cursist om zijn of haar primaire taken te combineren met de verantwoordelijkheden rondom voedselveiligheid. Dat doen wij graag op een heldere, kleurrijke en lekker pragmatische manier. Hiervoor is onze nieuwste e-learning ontwikkeld, specifiek gericht op de hygiënecode voor zorginstellingen en Defensie. Deze hygiënecode is o.a. bestemd voor de Gasterie frontoffice keukens, Gasterie restaurants. En na afloop kan de cursist laten zien dat deze hygiënecode tot in de puntjes wordt beheerst en kan worden toegepast. Begin januari 2023 sluiten ook andere functies aan. Denk hierbij aan o.a. zorgondersteuners en facilitair medewerkers op locatie.Voor wie en wanneer is de e-learning beschikbaar?
Met jullie management hebben wij afgesproken dat voor het resterende deel van dit jaar 2022, alle koks, keukenassistenten, keukenmedewerkers, gastvrouwen/heren dienen deel te nemen. De e-learning is beschikbaar vanaf 1 juni 2022.Hoe werkt het?
Vanuit Opleidingen krijgen jullie een uitnodiging om de e-learning te starten. Heb je in juni geen uitnodiging ontvangen, kun je ook via de opleidingscatalogus van het Leerportaal starten met de e-learning Haccp in de Zorg. Jullie facilitair coördinatoren gingen jullie reeds voor, en vervulden als het ware de rol van ambassadeur. Zij hebben de e-learning reeds gevolgd en met hun reacties en bevindingen is links en rechts aan de inhoud geschaafd. De facilitair coördinatoren zijn dan ook jullie aanspreekpersoon aangaande het verloop van de training.Vanaf deze plek willen we onze dank uitspreken richting de collega’s van HRD, ICT, Facilitair Bedrijfsbureau/Inkoop, Management en verder iedereen die hier een steentje aan heeft bijgedragen. Rest ons jullie een leuke, plezierige maar vooral leerzame e-learning toe te wensen.Succes!
Miriam Micuda / Math Huyts / Paul Buck

Sensz referenties

TO TOP