Unieke samenwerking Sensz & Koninklijke Horeca Nederland (KHN)

KHN maakt zich hard voor de horeca en dus ook voor jou. In goede samenwerking met Sensz kun je terugvallen op de voordelen, advies, ondersteuning op het gebied van voedselveiligheid.

Wij gaan je helpen om dit proces binnen je organisatie te borgen door het behalen van het keurmerk Checkpunt Voedselveiligheid, dat officieel is aanvaard door de NVWA.

Wat kan Sensz voor jou betekenen?

Checkpunt Voedselveiligheid Keurmerk: wij hebben samen met KHN gekeken naar een speciaal aanbod om de voedselveiligheid bij alle aangesloten horecaondernemingen naar het hoogste niveau te brengen. Je bent via Sensz in staat om als onderneming het keurmerk Checkpunt Voedselveiligheid te behalen.

Wat is het keurmerk Checkpunt voedselveiligheid?

Sensz maakt voedselveiligheid leuk en begrijpelijk. Sensz gaat jou helpen om dit proces binnen je organisatie te borgen door het behalen van het keurmerk Checkpunt Voedselveiligheid. Dit keurmerk is officieel aanvaard door de NVWA als geaccepteerd zelfcontrolesysteem. Een fantastisch visitekaartje en bovendien gaan de NVWA inspecties jouw deur voorbij.

  • Training: Hebben je medewerkers meer kennis nodig? De Sensz Academy biedt maatwerk trainingen op locatie, een support audit of de e-learning ‘Hygiënecode voor de Horeca’.
  • Ontzorging: Helaas worden er nog steeds gasten ziek van voeding. Vervelend voor de gast maar zeker ook vervelend voor je onderneming. Heb je te maken met een vermeende voedselinfectie? Sensz helpt je met de volledige procedure, van de beoordeling van het voorval tot de afhandeling van het onderzoek.
  • Webshop: Online producten bestellen via onze webshop om de voedselveiligheid te borgen? In de webshopvan Sensz kun je terecht voor alle materialen om te voldoen aan de wetgeving, zoals thermometers, handige stickers en frituurteststrips.

Wat is jouw KHN voordeel?

  • 17,5% korting op ons pakket voor het behalen van het Checkpunt Voedselveiligheid;
  • 12,5% korting op ons pakket voor het behouden van het keurmerk;
  • Gratis servicedesk voor al je vragen over voedselveiligheid;
  • Extra korting op zowel fysieke als digitale trainingen van de Sensz Academy.

Sensz referenties

TO TOP