Sensz & NCV: Samen sterk voor glutenvrij eten

Goed nieuws! Ook de aankomende jaren is Sensz exclusief partner van de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV). Samen hebben wij de doelstelling om veilig glutenvrij uit eten voor steeds meer gasten mogelijk te maken. Elke zaak die zijn gasten op een verantwoorde manier van glutenvrije producten wil laten genieten, kan zich aansluiten bij de Horeca Alliantie Glutenvrij van de NCV.

Na het aansluiten bij de Horeca Alliantie voert Sensz een audit op locatie uit waarbij de leveranciers, processen, bereidingstechnieken, opslagruimtes en kennis van de medewerkers worden getoetst aan de eisen van de NCV om vervolgens –indien de audit met goed resultaat wordt voltooid– het Lekker Glutenvrij-keurmerk met trots op de voordeur te kunnen plakken.

Jaarlijks sluiten tientallen zaken zich aan bij de Horeca Alliantie Glutenvrij. Zo kun je bijvoorbeeld bij 171 McDonalds restaurants veilig van een glutenvrije hamburger, cheeseburger of quarter pounder genieten! Wil je ook in jouw zaak veilig glutenvrije producten verkopen of meer informatie over dit onderwerp? Check dan de site via www.ncv.nl of neem contact op met de Servicedesk van Sensz.

Samen met de NCV gaan we voor een zo groot mogelijk glutenvrij aanbod!

Praktische tip

Als de exclusieve partner van de NCV en ervaren adviesbureau voedselveiligheid voeren wij de audits uit bij horecazaken die dit fantastische keurmerk willen verdienen.
Met onze 20 jaar ervaring in voedselveiligheid zorgen we ervoor dat jouw restaurant schittert in de glutenvrije wereld.
Lees meer over hoe je mee kunt doen met de Horeca Alliantie Glutenvrij.

Vrijblijvend contact opnemen

Sensz referenties

TO TOP